Multiconsult kåret til bransjens beste

 
Multiconsult kåret til bransjens beste
Under Universum Awards 2016 fikk Multiconsult med seg prisen Bransjebeste. Dette befester Multiconsult sin posisjon som det mest attraktive rådgivingsselskapet å jobbe for blant studenter.

Studenter velger Multiconsult

Hvert år publiserer Universum en undersøkelse som viser hvilke bedrifter studenter ønsker å jobbe for. Kåringen gjøres innenfor blant annet IT, økonomi- og ingeniørfag. 15 643 studenter fra 29 universiteter har blitt spurt om hvor de helst ønsker å jobbe. En stor andel av disse har Multiconsult som drømmearbeidsgiver. Selskapet ligger på fjerde plass i årets undersøkelse, og er sammen med Norconsult det eneste rådgivendeingeniørfirmaet som ligger på topp ti-lista over teknologibedrifter.

- Dette er et tydelig signal om at Multiconsult befester sin nummer 1 posisjon som landets ledende rådgivende ingeniørbedrifter, og at vår tilstedeværelse på universiteter og høyskoler legges merke til. Det er nok en bekreftelse på at Multiconsult er en attraktiv arbeidsplass og at studenter ønsker å arbeide hos oss, sier Elisabeth Stene, Konserndirektør for HR & Organisasjonsutvikling i Multiconsult.

Studiebesøk og sommerjobber

De som skal lykkes i å rekruttere nye talenter må gjøre seg fortjent til å bli vurdert. En attraktiv arbeidsgiver må være bevisst all kontakten man har inn mot studenter og studentmiljøer.

- Multiconsult forstår viktigheten av all den kunnskapen studenter kan bidra inn med. Vi har en bevisst strategi for å rekruttere nye talenter, både ved å være til stede på universitetene og ved å tilby attraktive sommerjobber, sier Stene.

Must – Multiconsult for studenter

Multiconsults satsninger overfor studenter og nyutdannete er samlet i et eget merkenavn, Must – Multiconsult for studenter. Dette ledes av et definert nettverk av unge medarbeidere i selskapet som har god kunnskap om hva studenter og nyutdannete ønsker i kontakten med en potensiell arbeidsgiver.

– Must er et konkret resultat av at Multiconsult ønsket et langsiktig og spesielt fokus inn mot yngre målgrupper, på deres premisser. Det at vi også i år får prisen Bransjebeste viser at vi har prioritert riktig og har lyktes med å nå frem med budskapet om at unge medarbeidere er en stor ressurs for Multiconsult, sier leder for Must nettverket Jill Nordhus.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår