Multiconsult og Nordic fikk Bodø Havn-prosjekt

 
Multiconsult og Nordic fikk Bodø Havn-prosjektBildet: Havneområdet: Bodø Havn/NORCE
Bodø Havn har valgt Nordic Office of Architecture og Multiconsult Norge som rådgiverteam for oppgaven med å utvikle terminalområdet nordøst for Bodø sentrum.

Bodø havn skal planlegges for fremtiden, ta klimautfordringene på alvor og skape begeistring hos oppdragsgiver, brukerne, nabolaget og byen.

Prosjektet vil innebære både etablering av nye terminalbygg, riving av gamle bygg, planlegging av veier og områder for håndtering av gods. En viktig oppgave blir å sikre en god forbindelse mellom havna og jernbanen og legge til rette for fleksibilitet og fremtidig bebyggelse.

Bjørn Olav Susæg, partner og leder for infrastruktur i Nordic, er svært fornøyd med å være utvalgt til å ta fatt på prosjektet.

- Bodø havn tar samfunnsansvaret sitt på alvor og Nordic og Multiconsult vil bidra til å finne løsninger som svarer på ambisjonene og behovene til både havna og byen, sier Susæg.

- Terminalplanleggingen er en sammensatt og kompleks oppgave med mange spesialfag, og sammen har vi sikret svært høy kompetanse for å løse de aktuelle utfordringene ved Bodø havn. Nå gleder vi oss til å sette i gang med arbeidet, sier oppdragsansvarlig i Multiconsult, Bjarne Fjærtoft.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave