Nå er tiden inne for å søke på Norsk Lyspris

 
Nå er tiden inne for å søke på Norsk Lyspris
Søknadsfristen for innmelding av forslag til Norsk Lyspris er 15. september, og vi oppfordrer alle belysningsaktører i Norge til å melde inn sine prosjekter.

– I fjor hadde vi en søknadsrekord med 34 innmeldte prosjekter, og håper i år på tilsvarende eller flere, da bredde og mangfold er viktig i søken på de gode og innovative lysprosjektene, sier Katia Valerie Banoun, daglig leder i Lyskultur.

Som tverrfaglig medlemsforening ønsker Lyskultur å synliggjøre alle involverte parter i belysningprosjektene. De vellykkede lysprosjektene er et resultat av samspill mellom ulike aktører som byggherre, lysdesign, arkitekt, RIE, installatør og leverandører.

De nominerte prosjekter har de senere år mottatt høy pressedekning, både i lokal og regional presse. Lyskultur er stolte av at Norsk Lyspris gir et kvalitetsstempel på gode belysningsløsninger, som er med på å heve kvaliteten i bransjen.

– Å motta Norsk Lyspris er en høyt ettertarktet æresbemerkelse som gir mye positiv oppmerksomhet for alle aktører i prosjektet, sier Katia Valerie Banoun, daglig leder i Lyskultur.

Vinnerne av Norsk Lyspris blir automatisk nominerte videre til kåring av Nordisk Lyspris, som arrangeres i samarbeid med de fire andre belysningsorganisasjonene i Norden annet hvert år. Nordisk Lyspris kåres i år på Island 10. oktober.

Juryen for Norsk Lyspris 2016 har høy faglig kompetanse, med praktiserende aktører i markedet. Juryen er sittende i en toårs-periode, og fjorårets jury fortsetter derfor med juryleder Are Røysamb i spissen, og består av Arve Olsen, Gjermund Sjøsåsen, Morten Pedersen og Tina Therese Larsen.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår