Nå kommer TV-serien om Oslo lufthavn

 
Nå kommer TV-serien om Oslo lufthavnTV-serien om livet på Oslo lufthavn kommer på Viasat 4 til våren.
Snart kan du følge livet på Avinor Oslo lufthavn i en egen TV-serie. OSL 24-7 heter serien som har premiere på Viasat 4 til våren.

Denne høsten har det vært arbeidet for fullt med å dokumentere livet på Norges hovedflyplass, Oslo lufthavn. Med over 25 millioner reisende i året og ca. 15 000 ansatte er Oslo lufthavn et knutepunkt av internasjonal størrelse.

- Det skjer mye på Oslo lufthavn, og langt mer enn de reisende legger merke til. Det krever et utrolig samspill for å få alt til å fungere, og nå gleder oss veldig til å vise frem flyplassen fra innsiden for TV-seerne hjemme. Vi håper denne TV-serien vil være av stor interesse, blir underholdende og ikke minst vil gi folk et godt innblikk i hva som kreves for å drifte en flyplass 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Vises på Viasat 4
Serien som skal vises på TV til våren har fått navnet OSL 24-7, og skal vises på Viasat 4. TV-serien vil også være tilgjengelig på strømmetjenesten Viafree. Du møter reisende, bakkemannskaper, tollere, brøytemannskaper, flygeledere, lufthavnbetjenter, narkotikahunder og mye mer.

- Vi har god erfaring med såkalt workplace reality, og Oslo lufthavn er et fantastisk sted å lage en dokumentarserie. Med sine 25 millioner reisende i året kjenner de aller fleste nordmenn denne flyplassen godt, sier programdirektør Andreas Bakka Hjertø i MTG TV.

- Avinor har vært en fantastisk samarbeidspartner i dette prosjektet og gitt oss full tilgang til ansatte og avdelingene på flyplassen. Det setter vi stor pris på, og det er med på å styrke innholdet i serien.

Det er ikke satt noen premieredato, men serien er planlagt til å vises til våren.

- Vi gleder oss til premieren og er helt sikker på at denne serien kommer til å slå godt an blant de norske seerne, avslutter Bakka Hjertø.

Tett samarbeid avgjørende
Det er Mastiff Entertainment som produserer OSL 24-7.

- Mastiff har fått en unik tilgang til en spennende verden, og dette er en programserie det hadde vært umulig å lage uten ett tett og godt samarbeid med Avinor, sier produsent Marit Dahlviken Hagen.

- Målet med OSL 24-7 er å gi seerne et innblikk i det livet på flyplassen de vanligvis ikke får se, og det mener vi at vi lykkes med. Vi må rette en stor takk til alle de ansatte som har vært rause og latt TV-teamet bli med dem på jobb, avslutter hun.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår