Næringslivsprisen 2021 til Höegh Eiendom

 
Næringslivsprisen 2021 til Höegh Eiendom
– Vinneren har bidratt sterkt til å sette Moss og regionen på kartet, sier juryen i sin begrunnelse.

Höegh Eiendom Øst, forretningsområde Moss, er tildelt Næringslivsprisen i Mosseregionen 2021. Prisen deles ut som en anerkjennelse til selskaper som har vist innovasjonskraft, har vekstpotensial og skaper positive ringvirkninger i regionen.

– Gjennom sin virksomhet lokalt i Moss fremstår vinneren som en solid og lokalt forankret aktør i det regionale næringsliv. De har tatt på seg en stor oppgave i å transformere selve arnestedet for byen. Her kombineres områdets unike og historiske røtter med morgendagens behov og muligheter, heter det i juryens begrunnelse.

– Selskapets aktivitet over tid i Moss og interessen for å ivareta og drive stedsutvikling har allerede gitt store ringvirkninger for Moss og regionen – og mer forventes. Det skjer mye på Verket, mange nyetableringer og boliger med moderne og urbane kvaliteter, nye byrom, nytt hotell og ny folkepark. Dette gir grunnlag for et urbant og innovativt næringsliv, service og tjenester vi ikke har opplevd her før, fortsetter juryen.

Stort engasjement
Det var ordfører Hanne Tollerud som var prisutdeler under Mosseregionskonferansen torsdag. Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendoms direktør for forretningsområde Moss, mottok prisen på vegne av selskapet

– Vår ambisjon er å skape gode nabolag og levende steder som begeistrer, både for dagens og fremtidens generasjoner. Vi er stolte og glade for at vårt arbeid i Moss blir lagt merke til av flere med hjerte for byen, for det er menneskene som bor, jobber og lever her som fyller området med liv, sier Kristiansen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave