Navnebytte og lederendringer

 
Navnebytte og lederendringerBildet: Bertil Sunde (t.h.) tiltrer som administrerende direktør og Karl Johan Sunde går over i stillingen som arbeidende styreformann
Brødr. Sunde AS endrer navn til Sunde AS. Samtidig gjør selskapet endringer i ledergruppen, hvor Bertil Sunde tiltrer som administrerende direktør og Karl Johan Sunde går over i stillingen som arbeidende styreformann.

Endringene gjelder fra 1. august 2022.
- Bakgrunnen for navneendringen er et ønske om at navnet bedre skal reflektere selskapet slik det er i dag, sier Bertil Sunde - påtroppende administrerende direktør.

I tillegg så mener vi at Sunde AS er et bedre navn med hensyn til videre utvikling, spesielt i det internasjonale markedet, sier han videre i en pressemelding.

Samtidig gjør selskapet endringer i ledergruppen. Karl Johan Sunde har jobbet som administrerende direktør siden 1979, og gir nå stafettpinnen videre til sin sønn Bertil Sunde.
- Bertil har vært i selskapet siden 2002, og har opparbeidet seg solid kompetanse innen drift og utvikling. Jeg føler at tiden nå er inne for å slippe yngre krefter mer til, sier Karl Johan Sunde.

Karl Johan er likevel snar med å legge til at han ikke har noen umiddelbar plan om å trekke seg tilbake.
- Denne jobben er mer som en livsstil for meg. Å ha tatt selskapet fra å være en liten aktør til å nå være et internasjonalt industrikonsern, er en reise som jeg er utrolig stolt over å ha fått til sammen med dyktige medarbeidere, sier Karl Johan. Jeg ønsker å overlate mer av det operative ansvaret til nye krefter, og selv gå over i en ny og litt “friere” rolle som arbeidende styreformann.

Om Sunde AS:
Sunde Group er aktøren som i sin tid la grunnlaget for en hel bransje gjennom å utvikle EPS-teknologien; prosessen hvor man omdanner polystyren til Isopor®. Bedriften er i dag verdensledende på området – og under merkenavnene Sundolitt® og Sunpack® tilbys bransjeledende løsninger til bygg- og anleggsindustrien samt emballasjeløsninger til fisk og matindustrien. Bedriften startet i Ålesund i 1917, og er i dag et internasjonalt industrikonsern med virksomhet på et tyvetalls lokasjoner spredt over 6 land i Europa. Sunde Group omsetter årlig for ca NOK 3,5 milliarder

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave