NCC trenger 100 flere asfaltarbeidere i 2018

 
NCC trenger 100 flere asfaltarbeidere i 2018
NCC Industry rigger for stor vekst og skal nå rekruttere 100 nye asfaltarbeidere og legger opp til å ha 550 asfaltarbeidere i arbeid under 2018-sesongen. Kjøpet av de to Franzefoss-fabrikkene i Oslo og Sandvika gjør at nærmere 70 nye asfaltarbeidere skal på plass på Østlandet før sesongen starter.

Også i Tromsø skal det ansettes flere folk. NCC etablerte denne sesongen asfaltfabrikk på Olavsvern rett utenfor Tromsø og markedet gjør at NCC Industry nå trenger flere dyktige asfaltarbeidere.

- Vi rigger virksomheten for stor vekst. Spesielt i Oslo og på Østlandet ser vi for oss kraftig økning i aktiviteten. Dette er et resultat av de to nye asfaltfabrikkene vi nå har overtatt, sier administrerende direktør Joar Caspersen i NCC Industry.

NCC Industry kjøpte i sommer Franzefoss sine to asfaltfabrikker i Oslo og Sandvika. Bare disse to fabrikkene vil kreve at NCC får inn rundt 70 asfaltarbeidere fordelt i leggelag og ledelse. I 2017-seseongen var det nærmere 450 asfaltarbeidere i sving i NCC Industry sin asfaltvirksomhet. Neste sesong forventer Caspersen at rundt 550 asfaltarbeidere vil være i arbeid.

- Dyktige asfaltarbeidere er ettertraktede folk. Vi starter nå et større rekrutteringsarbeid og det er avgjørende at vi får rekruttert dyktige asfaltlag og ledere som kan være med å løfte vår virksomhet, sier Joar Caspersen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår