NHO og LO jakter på flere læreplasser

 
NHO og LO jakter på flere læreplasserLO og NHO vil ha flere lærebedrifter
NHO og LO er med på læreplassjeger-kampanjen og har startet jakten på flere lærebedrifter for å sikre at 21.600 elever skal få de læreplassene de har søkt på i 2021.

– Norge trenger titusenvis av fagarbeidere fremover. Nesten 6 av 10 bedrifter i NHO sier de trenger ansatte med yrkesfaglig utdanning. Det er over 21.000 elever som har søkt læreplass fra høsten av. Så nå må vi alle på jakt etter bedrifter som kan gi dem den opplæringen. Jeg oppfordrer alle bedrifter, små og store, over hele landet til å finne ut hvordan de kan bli en lærebedrift, sier NHO-leder Ole-Erik Almlid.

– Ved å bli lærebedrift er din virksomhet med på å skape en dyktig fagarbeider som Norge trenger, og dere tar samfunnsansvar slik at unge får gjennomført sin utdanning.  Og hva er vel mer meningsfylt enn det? sier konstituert LO-leder Peggy Hessen Følsvik. 

Les også: 
Derfor bør man bli en lærebedrift
Meld din interesse for å bli lærebedrift: 
www.læreplassjeger.no 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår