Nina Solli blir ny administrerende direktør i BNL

 
Nina Solli blir ny administrerende direktør i BNLNina Solli er ansatt som ny administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening (BNL). Foto: NHO
Nina Solli er ansatt som ny administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening (BNL). Hun kommer fra rollen som regiondirektør i NHO Viken Oslo.

Nina Solli har jobbet i kommunikasjonsbransjen, og har bred erfaring fra ulike roller i NHO i mer enn 20 år. Hun har hatt ansvar for flere store NHO-prosjekter, og de siste 10 årene har hun vært regiondirektør for NHOs største region, Oslo og Akershus som for tre år siden ble til NHO Viken Oslo, hvor også Østfold og Buskerud ble en del av regionen.

Solli er utdannet sivilmarkedsfører, i tillegg har hun tatt Master of Management-program i kommunikasjon, organisasjonspsykologi og ledelse.

– Vi er veldig glade for å få med Nina Solli på laget i BNL. Med Solli får BNL en solid leder med verdifull kommunikasjons- og organisasjonserfaring, samt strategisk og operativ kunnskap innenfor helt sentrale områder for vår næring som klima, miljø, samferdsel og kompetanse, sier Haakon Tronrud, styreleder i BNL. – I tillegg har hun hatt mye medlemskontakt med våre bedrifter og kjenner godt til deres hverdag og behov, noe som er en stor fordel, legger han til.

– Jeg er takknemlig for tilliten og glad for at jeg får denne muligheten. Byggenæringen er en spennende næring og helt avgjørende for at vi skal lykkes i det grønne skiftet. Hele næringslivet er i omstilling. Vi må få ned klimautslippene, vi må tette kompetansegapet, øke innovasjonstakten, og vi må jobbe for å inkludere flere som står utenfor arbeidslivet. Her ligger det mange spennende muligheter som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Solli.

– Først og fremst vil jeg gratulere Nina Solli med ny jobb og takke henne for den gode innsatsen i tiden hun har hatt hos oss.  BNL representerer bedrifter i hele landet som vil være viktige jobbskapingsmotorer. Slik jeg kjenner henne, er jeg sikker på at hun har gode forutsetninger til å fylle rollen til å bli en viktig pådriver i fremtidens jobbskaping, verdiskaping og bærekraftig utvikling. Dette vil komme medlemmene til gode, sier Ole Erik Almlid, adm.dir. i NHO.

Nina Solli tiltrer stillingen 29. november 2021

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår