Nitro Consult vant rammeavtale

 
Nitro Consult vant rammeavtaleIllustrasjonsbilde. Foto: Nitro Consult
Bærum kommune har tildelt Nitro Consult AS en rammeavtale for tjenester innen eiendomsbesiktigelse, skadeoppfølging, vibrasjonsovervåkning og setningsnivellement.

Kontrakten har en varighet på inntil 6 år og en øvre ramme på 30 millioner kroner. Jeessaa AS og Nerdrums Opmaaling AS er med som underleverandører.

Lang erfaring

Nitro Consult inngår i det verdensomspennende Orica-konsernet og har helt siden etableringen i 1972 levert sprengningsteknisk ekspertise og rådgivning innen overvåkning av vibrasjoner, støy og andre miljøparametere til sine kunder. Over de siste årene har selskapet sett en voksende oppdragsmengde og styrket bemanningen med flere rådgivere og måleteknikere.

- At Bærum kommune nå viser Nitro Consult denne tilliten er en bekreftelse på at vi har gjort mye riktig i den vekstfasen vi har vært gjennom. Avtalen passer godt inn i vår oppdragsportefølje og er viktig for vår videre satsning, sier daglig leder i Nitro Consult, Johan Engh, i en pressemelding.

Gode samarbeidspartnere

- På denne rammeavtalen vil Nitro Consult samarbeide tett med takseringsfirmaet Jeessaa AS og oppmålingsfirmaet Nerdrums Opmaaling AS. Hver for seg har alle selskapene i gruppen mye erfaring, sier Engh.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår