Norconsult etablerer seg i Arendal

 
Norconsult etablerer seg i ArendalBildet: Norconsult åpner kontor i Arendal, nærmere bestemt i MacGregor-bygget (Kystveien 18).
Norconsult opplever økende etterspørsel på Sørlandet og åpner kontor i Arendal onsdag 17. August under Arendalsuka.

– Siden 2008 har Norconsult hatt kontor i Kristiansand, men Arendal har lenge vært en ønsket lokasjon i regionen. Vi ønsker å møte den økende etterspørselen etter våre tjenester også lokalt i Arendal. For å lykkes med dette er det nødvendig med lokal tilstedeværelse, sier Camilla Espedalen, Leder av Norconsult i Kristiansand.

Offisiell åpning

Onsdag 17. august, når en rekke politikere, samfunnstopper og representanter fra norsk næringsliv er samlet i Arendal i forbindelse med Arendalsuka, arrangerer Norconsult klokken 10:30 offisiell åpning av det nye kontoret i Kystveien 18 (MacGregor-bygget).

Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult, vil være til stede på åpningen, og sammen med Espedalen vil han blant annet orientere om konsernet og deres kunder i regionen. I tillegg vil Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi, og fylkesordfører i Agder Arne Thomassen holde innlegg i forbindelse med åpningen.

Mer enn et lokalkontor

Lokalt har Norconsult den seneste tiden blant annet jobbet med reguleringsplanen for en ny vei til Eydehavn og kjølevannstrasé i forbindelse med Morrows etablering av batterifabrikk i Arendal. I tillegg har selskapet en rekke spennende oppdrag –for både private og offentlige oppdragsgivere på Sørlandet.

– Norconsult tilbyr et tverrfaglig og bredt tilbud, og har over tid bygget opp solid kompetanse innen en rekke fagfelt. Vi er nå svært godt rigget for å være med på å bygge Agder for fremtiden, sier Espedalen.

Espedalen peker på at selv om en medarbeider geografisk er tilhørende kontoret i Kristiansand, så er det like naturlig å være med å prosjektere jernbane i Trøndelag eller tunneler på Vestlandet.

– Selv et relativt lite lokalkontor får lov til å være en del av Norges største tverrfaglige rådgivningsmiljø. De faglige utviklingsmulighetene er noe av det våre medarbeidere er mest fornøyd med, sier Espedalen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave