Norconsult kjøper SG arkitektur på Hønefoss

 
Norconsult kjøper SG arkitektur på HønefossSG arkitektur blir en del av Norconsult. F.v: Kate Holm, Ove Mork, Per Christian Gomnæs (ekstern rådgiver i forbindelse med prosessen), Bård Sverre Hernes og Thora Heieraas. (Foto: Norconsult).
Med kjøpet av SG arkitektur styrker Norconsult sin tilstedeværelse på Hønefoss og tar en enda sterkere markedsposisjon innen skoler og omsorgsbygg.

SG arkitektur har drevet arkitektvirksomhet i over 50 år, og er med sine syv medarbeidere det største arkitektmiljøet på Hønefoss.

– Det er svært gledelig at SG arkitektur blir en del av Norconsult, og vi ønsker alle medarbeiderne hjertelig velkommen. Med utgangspunkt i en solid tilstedeværelse på Hønefoss skal vi sammen tilby våre kunder enda bedre og mer helhetlige tjenester, sier konserndirektør i Norconsult, Bård Sverre Hernes i en pressemelding.

Sterk kompetanse innen skoler og omsorgsbygg
SG arkitektur leverer arkitekttjenester til både offentlige og private byggherrer over store deler av Østlandet. Tjenestene omfatter planlegging og prosjektering av de fleste typer bygg, med hovedvekt på skoler, barnehager samt helse- og omsorgsbygg. For tiden er kontoret engasjert i prosjekter som Harestua skole, Hole ungdomsskole og Ringerike interkommunale legevakt og ambulansestasjon.

– SG arkitektur kompletterer og styrker vår kompetanse, spesielt innen skole og omsorgsbygg. Vi gleder oss til å trekke veksler på disse mulighetene i kommende prosjekter, sier divisjonsdirektør for plan, arkitektur og landskap i Norconsult, Thora Heieraas.

Blir en del av Norges største rådgivermiljø
SG arkitektur ble en integrert del av Norconsult fra 1. januar 2020, og alle ansatte fortsetter i sine stillinger.

– Dette arkitektkontoret har en lang og solid historie på Hønefoss, men nå var tiden moden for å bli en del av et større miljø. Sammen med Norconsult kan vi fremover tilby våre kunder komplette tjenester, med en lokal forankring på Ringerike. Vi ser frem til å bli en del av Norges største tverrfaglige rådgivermiljø, sier Ove Mork, daglig leder i SG arkitektur.

Etter kjøpet av SG arkitektur vil Norconsult ha over 30 medarbeidere på Hønefoss.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår