Norconsult og Akvaplan-niva inngår strategisk samarbeid

 
Norconsult og Akvaplan-niva inngår strategisk samarbeidNorconsult og Akvaplan-niva ønsker nå å tilby en helhetlig pakke med markedsledende kunnskap og erfaring som kan bistå kundene i alle ledd. På bildet: Kontorleder for Akvaplan-niva i Bodø, Tormod Skålsvik (t.v.) og Norconsults gruppeleder og markedskontakt for akvakulturmarkedet, Onno Musch. (Foto: Norconsult).
Norconsult as og Akvaplan-niva har blitt enige om en samarbeidsavtale som omfatter rådgivningstjenester i akvakultur-markedet. Samarbeidet er allerede godt i gang.

Norconsult har mye erfaring og ekspertise innen akvakultur, med referanser som dekker spesialkompetanse i alt fra enkeltfag som elektro og VA, til roller som prosjektingeniør og prosjektarkitekt ved siden av byggherre, og støttespiller for planer og søknader mot offentlige etater. Norconsult har etablerte fagmiljøer med kompetanse både på landbaserte oppdrettsanlegg og på marine konstruksjoner og kystmiljø. Det skriver Norconsult i en pressemelding.

Nylig ferdigstilte Norconsult en veileder som vil legge føringer for utførelse av tilstandsanalyser for landbaserte oppdrettsanlegg. Gjennom dette oppdraget opparbeidet selskapet seg en unik innsikt i de nye kravene og dokumentasjonsbehovene som stilles i det nye regelverket. Oppdraget ble gjennomført på oppdrag for Fiskeridirektoratet.

 

Vil bistå med markedsledende kompetanse

Akvaplan-niva er bransjeledende innen miljø, biologi og akvakultur - og jobber inn mot både forskning og konsulenttjenester. Selskapet tilbyr tjenester som overvåkning, miljørisiko- og konsekvensvurderinger, akvakulturdesign og ledelse samt en rekke akkrediterte tjenester. Med mye erfaring på både landbasert og sjøbasert akvakultur, har Akvaplan-niva et svært bredt nettverk og kompetansebase.

Ved å kombinere sine styrker ønsker nå Norconsult og Akvaplan-niva i felleskap å tilby en helhetlig pakke med markedsledende kunnskap og erfaring som kan bistå kundene i alle ledd.

- I Norconsult legger vi vekt på høy kvalitet, bærekraftige prosjektløsninger og høy kundetilfredshet. Vi ønsker derfor samarbeid med de beste aktørene i markedet for å kunne tilby kundene mest mulig optimale leveranser, sier Norconsults gruppeleder og markedskontakt for akvakulturmarkedet, Onno Musch i meldingen.

- Vi har en del erfaring fra tidligere samarbeid med Akvaplan-niva og vet at vi knytter til oss et imponerende kunnskapsmiljø innen biologi og miljøtjenester. Vi er sikre på at dette vil gi stor merverdi i oppdragene vi har i oppdrettsbransjen, sier Musch.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår