Norconsult prosjekterer nye bomstasjoner

 
Norconsult prosjekterer nye bomstasjonerNorconsult prosjekterer nye bomstasjoner på norsk og svensk side av Svinesundbroen.
Norconsult er ansvarlig for prosjekteringen når bomstasjoner på både norsk og svensk side av Svinesundbroen byttes ut.

Arbeidet med prosjektering av nye, automatiske bomstasjoner på norsk side er allerede ferdigstilt. Nå prosjekterer Norconsult ombyggingen av bomstasjoner på den svenske siden av grensebroen, på oppdrag for det svenske Trafikverket.

– De gamle og utdaterte stasjonene er fjernet, og portaler med automatisk kameraovervåking er på plass, sier Jenny Thönell, ingeniør i Norconsult AB i Sverige.

Norconsult bidrar til en lettere arbeidshverdag for tollere og politi
Der de gamle bomstasjonene lå er det nå etablert et stort asfaltert område. Her skal det bygges et kontrollpunkt for tollere og politi.

– Trafikken ledes nå forbi ved hjelp av midlertidig skilting. Vi jobber med å få på plass ulike type skilt skilter, slik at det blir mulig å midlertidig sette ned hastigheten og lede trafikk inn på det nye kontrollpunktene. Disse skiltene krever elektrisitet og styringssystemer, og her prosjekterer Norconsult også plassering av nye kabelrør, avslutter Thönell.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår