Nordens største boligbygger på plass i Trondheim

 
Nordens største boligbygger på plass i TrondheimKommunedirektør Morten Wolden i Trondheim kommune «klipper snoren» til byggestart med gravemaskin.
JM markerte mandag 17. august offisielt sin aller første byggestart i Trondheim. Tilstede var kommunedirektøren, svanemerket, boligkunder, leverandører og JM-medarbeidere.

I boligprosjektet Strindalia i Charlottenlund/Brundalen skal det i alt bygges 310 boliger som også blir byens første svanemerkede boliger.

- Etableringen i Trondheim inngår i vår strategi om å være i de største byene i Norge, Sverige og Finland, og nå er vi glade for å være i gang med bygging i Trondheim. Vi har gjort et grundig forarbeid etter beslutningen flere år tilbake, blant annet ved å vurdere et stort antall tomter, sier administrerende direktør Martin Asp i JM Norge, i en pressemelding.

Så langt er godt over halvparten av de 50 første enhetene i første trinn solgt.

– Dette er en god start. Tomten har tidligere vært litt utilgjengelig, men nå har vi fått på plass veiforbindelser og et visningssenter. Dermed er det enklere for potensielle kjøpere å danne seg et bilde av hvordan det blir, sier Asp, som tror på et stabilt boligmarked i Trondheim fremover.

I boligprosjektet Strindalia i Charlottenlund/Brundalen skal det i alt bygges 310 boliger som også blir byens første svanemerkede boliger.

– Trondheim er mindre utsatt for konjunktursvingninger enn andre større byer.  NTNU, forskningsinstitusjoner og andre store offentlige arbeidsplasser bidrar til et mer stabilt marked i Trondheim.

JMs neste boligprosjekt i Trondheim, Sjetneliv, kommer for salg om noen uker. Det består av 130 boliger. Det tredje prosjektet, i Nils Uhlin Hansens vei, kommer etter planen ut i markedet i 1. halvår 2021 med om lag 100 leiligheter.

Selskapet bygger organisasjonen lokalt i Trondheim i takt med utvikling i prosjektporteføljen, og virksomheten består per i dag av syv medarbeidere, støttet av JM både i Bergen og i Oslo.

JM Norge har 29 boligprosjekter / byggetrinn under bygging eller utvikling som er svanemerket. Det aller første i Norge ble ferdigstilt og innflyttet 11. juni i Tønsberg. JMs portefølje av svanemerkede boliger utgjør nær halvparten av alle miljøsertifiserte boliger som er under bygging eller utvikling her i landet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave