Nordic Door lanserer fuktbestandig våtromsdør

 
Nordic Door lanserer fuktbestandig våtromsdør
Nordic Door, i samarbeid med KIAS, har videreutviklet sin AQUA våtromsdør-serie, i form av en innerdør med glassfiber dørblad og trekarm.

- Med denne kombinasjonen får kunden en våtromsdør som er fuktbestandig, driftssikker og lett å holde ren, samtidig som den er utformet for standard trekarmløsninger. Nordic Door ønsker å kunne tilby dører som passer til byggets og prosjektets behov. Derfor tilbys denne våtromsdøren også med ulike tilvalg, der kunden selv kan velge farge på dørblad og karm, mål på dørblad, karm og utforinger, osv, sier Edgar Haugskott, salgs- og markedssjef i Nordic Door i en pressemelding.

I tillegg tilbyr Nordic Door 30 års garanti på alle dørbladene i Aqua-serien mot fukt- og råteskader, og 30 års garanti på aluminiumskarm.

- Vi er ikke kjent med at noen av våre konkurrenter i det norske markedet har en våtromsdør av den type kvalitet eller garanti vi kan gi, sier Haugskott videre.

Selve AQUA-serien består av innerdører og boddører produsert i glassfiber og aluminium. Innerdøren i denne serien er perfekt til bruk i hoteller, sykehus, skoler, svømmehaller og der det ellers er behov for en robust våtromsdør med lav levetidskostnad. Boddøren har de samme egenskapene som innerdøren, samtidig som den er isolerende. Det gjør den spesielt egnet til bruk i utfordrende miljøer der det også kreves en isolerende våtromsdør.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave