Nordic Steel utvider med nytt moderne produksjonsbygg

 
Nordic Steel utvider med nytt moderne produksjonsbyggFra venstre, Torjus Ulsaker, prosjektleder nytt bygg i Nordic Steel Construction, maskinfører Kjartan Hatteland, lærling Kristina Skåra Vigre og driftsleder Per Odd Klingsheim i Grunn-Service AS. Foto: Nordic Steel
I desember ble spaden satt i jorden på nabotomten. Nordic Steel bygger et nytt bygg, for å møte fremtidens vekst og kundenes økende behov for kvalitetsproduksjon.

- Vi er takknemlig og stolt over at kundene gir oss fornyet tillit igjen og igjen, noe som underbygger
behovet for et seriøst, norsk stålsenter. Oppdragene blir flere og størrelsen på prosjektene øker, og med nytt bygg kan vi trygt vokse i lag med kundene. Det er i tråd med strategien vår at vi skal vokse og det er naturlig at vi fortsetter satsingen vår på Bryne, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Flere arbeidsplasser
Nordic Steel har all produksjon samlet på Jæren. Med nybygget blir det plass til enda flere arbeidsplasser. Det nye bygget blir tilrettelagt for opptil 30-40 flere ansatte, og gir en solid økning i
kapasitet tilgjengelig for kundene. - Nordic Steel tenker langsiktig, vi er en attraktiv arbeidsplass og skal fortsette å være det i fremtiden. Nybygget blir topp moderne og virkelig tilrettelagt for morgendagens industri, sier Lobekk.


Illustrasjon: Nordic Steel

Langmyra 5 og 6
Det er bare to år siden det nye hovedkontoret til Nordic Steel stod klart i Langmyra 6 på Bryne. Allerede året etter ble det bygget enda et lagerbygg på tomten. Nå skal produksjonsavdelingene få enda mer plass, med cirka 3000 nye kvadratmeter, på nabotomten i Langmyra 5. Dette blir topp moderne lokaler med egne områder for sveis og sammenstilling/montasje.


Illustrasjon: Nordic Steel

Fagbrev på byggeplassen
Et seriøst arbeidsliv er en viktig del av Nordic Steel. Derfor var det ekstra stas at en maskinfører hos graveentreprenør Grunn-Service AS tok fagbrevet på den nye tomten sist uke. - Økt fagkompetanse sikrer seriøsitet og kvalitet i arbeidslivet. Vi har mange fagarbeidere og tar inn lærlinger hvert år, for å bygge fremtidens arbeidstakere. Det at grunnentreprenøren på vår byggeplass satser på både lærlinger og folk med fagbrev, blir helhjertet støttet av oss, sier Børre Lobekk.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave