Nordmenn økonomisk ubekymret

 
Nordmenn økonomisk ubekymretDaglig leder i Propr Kjetil Eriksson. Foto: Andre Clark-Utvik
En fersk InFact-undersøkelse utført for Propr viser at hele 65 prosent av nordmenn ikke er bekymret for sin økonomiske situasjon i tiden fremover.

– De eldre føler seg ikke foruroliget for sin egen økonomisk situasjon fremover, mens de unge er mer bekymret for fremtiden, sier Propr-sjefen Kjetil Eriksson i en pressemelding.

Den digitale eiendomstjenesten Propr.no har undersøkt om hvor mange nordmenn som bekymrer seg for sin egen økonomiske situasjon i tiden fremover under den pågående Corona-krisen.

Solid eldrebølgen
I aldersgruppen +65 år er det 74 prosent som sier at de ikke er bekymret for sin egen økonomiske situasjon i tiden fremover med Corona-krisen, ifølge en undersøkelse utført av InFact på oppdrag fra den digitale eiendomstjenesten Propr.no
– Mange i den aldersgruppen har nedbetalt lån og oppsparte midler som kommer godt med i usikre tider, sier Eriksson.

Undersøkelsen viser videre at kun en av ti eldre (11,2 prosent) er bekymret for sin økonomiske fremtid under Corona-krisen. Mens mange unge er bekymret.

De unge mest bekymret
Hele tre av ti (30 prosent) i aldersgruppen 18-29 år er bekymret for sin egen økonomiske situasjon i tiden fremover med Corona-krisen, ifølge undersøkelsen.

– Vi ser i tallene at jo yngre grupper mennesker, jo større frykt for fremtiden, og frykten synker når alderen øker proporsjonalt, sier Eriksson.

Det er også noe større frykt for egen økonomisk fremtid blant kvinner (23,1 prosent), sammenlignet med menn (21,9 prosent), ifølge undersøkelsene.

Når vi ser på tallene for Norge viser de at to av ti (21,9 prosent) er bekymret for sin egen økonomiske situasjon under Corona-krisen, mot 64,9 prosent som ikke er det.

– Tallene er ikke nedslående med tanke på at vi skal tilbake til normalen om periode, og dette lover bra for boligmarkedet fremover, sier Propr-sjefen Kjetil Eriksson i meldingen

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår