Nordr og OBOS bygger grønt på Hamar

 
Nordr og OBOS bygger grønt på HamarForan fra venstre: Sigbjørn Fondenes (prosjektdirektør fra Nordr AS), Geirmund Østvold (distriktsleder fra Veidekke Entreprenør AS), Knut Erik Manstad (prosjektdirektør fra OBOS Nye Hjem AS) Bak fra venstre: Stig Audun Melbø (prosjektleder fra Nordr AS), Mikkel Oustad (prosjektleder fra Veidekke Entreprenør AS), Wilhelm Holst (prosjektleder fra OBOS Nye Hjem AS)
Nordr og OBOS starter nå salget av de 84 første leilighetene i Stålverket Torg, et nytt boligprosjekt bestående av ca. 200 leiligheter på Hamar. Byggeoppdraget er gitt til Veidekke og blir innlandets første miljø- og klimasertifiserte boligprosjekt.

Nordr AS og OBOS Nye Hjem AS står bak Raubekkgata 13 AS som er den formelle oppdragsgiveren, og kontrakten som ble inngått på fredag omfatter bygging av de 84 første leilighetene som er fordelt på tre bygg. Totalt skal prosjektet romme ca. 200 boliger når det står ferdig. Den resterende delen av prosjektet er under utvikling.

Kontraktsummen for første del av prosjektet er i overkant 250 millioner kroner.

Leilighetene vil variere i størrelser fra kompakte 1-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter. Byggene vil variere i høyde fra fire til seks etasjer, med parkeringsplasser under bakken og på terreng. Første byggetrinn består av 34 leiligheter, samt parkeringskjeller.

- Vi er glade for å endelig komme i gang med dette flotte prosjektet. Med dette kan vi fortsette å tilby våre medlemmer i Innlandet gode boliger i et flott område. Vi er også glade for at vi i dette prosjektet kan tilby boligkjøpsmodeller som bidrar til å gjøre veien til boligdrømmen litt kortere, sier prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem AS, Knut Erik Manstad, i en pressemelding.

Markedsføringen er i gang, og salgsstart er planlagt d. 22. september på Hamar Sagbladfabrikk. Det blir forkjøpsrett for OBOS-medlemmer med forkjøpsavklaring d. 30. september. Et utvalg leiligheter i prosjektet tilrettelegges med boligkjøpsmodeller. Medlemmene kan velge mellom to ulike boligkjøpsmodeller, som begge skal gjøre det enklere å komme seg inn på boligmarkedet. Prosjektet skal sertifiseres med BREEAM-NOR.

- Stålverket Torg blir en viktig del av den grønne transformasjonen Nordr jobber med og BREEAM-sertifiseringen gjør at kan dokumentere at vi leverer bærekraftige prosjekter, sier administrerende direktør i Nordr, Pål Aglen.

Det vil bli byggestart så snart det er solgt tilstrekkelig med leiligheter, og planlagt innflytting er 1 halvår 2024. Veidekke Entreprenør AS har fått oppdraget med å bygge de tre første byggetrinnene i Stålverket Torg.

- Vi takker for oppdraget og gleder oss til å starte byggingen av Stålverket Torg. Vi har fått tilliten til å bidra i utvikling av prosjektet og ser frem til å fortsette det gode og verdiskapende samarbeidet med OBOS og Nordr, sier distriktsleder Geirmund Østvold i Veidekke Bygg.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår