Norges mest solgte stikkontakt får ny farge

 
Norges mest solgte stikkontakt får ny farge
Stadig flere velger renhvit på listverk, karmer og innerdører ved oppussing eller i nybygg. – Nå får entreprenører og boligeiere et helt annet spillerom også i valg av elektromateriell, sier Marlene K. Haagensen i ELKO.

Da produktserien ELKO RS16 med sitt diskrete uttrykk i polarhvit farge ble lansert tidlig på 90-tallet, etablerte den seg som markedslederen i Norge.

– Men siden den gang har interiørtrendene endret seg fra at det i stor grad ble benyttet fargene eggehvit eller bomull som standard på listverk og dører, til at vi i dag ser at folk foretrekker en renere og mer nøytral hvitfarge. Så nå var det på tide at også Norges mest solgte stikkontakter og brytere kommer i denne fargen, sier Marlene K. Haagensen, markeds- og kommunikasjonssjef i ELKO.

Produktserien med den nye fargen renhvit (RAL9003), også kalt klassisk hvit, har fått navnet RS Nordic. Fargetonen er nøytral og mer krittaktig enn eggehvit (RAL9010), som av mange også kalles polarhvit eller bomull. Den nøytrale hvittonen til RS Nordic-produktene gjør at de gjør seg godt inntil alle andre fargetoner.

Vil leve side om side
– I tillegg til å være ny standard på lister, dører, karmer og lakkerte ventilasjonsprodukter, har renhvit også blitt den mest utbredte hvitfargen på moderne takfliser, veggmoduler og vegg- og takmaling i norske hjem. Nå får entreprenører og boligeiere et helt annet spillerom også i valg av elektromateriell, slik at de kan matche stikkontakter, brytere og andre komponenter med den hvitfargen de ellers har valgt, sier Haagensen.

Hun opplyser at både nye RS Nordic og den originale RS Polarhvit vil leve side om side med ELKO Plus-serien, som er mer moderne i uttrykket.

– Selv om vi imøtekommer den nye fargestandarden med RS Nordic, som trolig vil bli det foretrukne valget for mange når de bygger nytt eller totalrenoverer, vil det fortsatt være behov for den allerede etablerte RS Polarhvit ved service eller oppussing, sier Haagensen.


Forskjellen: Til venstre er termostaten i renhvit, mens den til høyre er i bomull/eggehvit.

 Smart i renhvit
RS Nordic-serien består av et bredt sortiment av innfelt materiell som benyttes for skjult elektrisk anlegg uten synlige ledninger. Med brytere og stikkontakter felt inn i vegger og tak, oppnår man det peneste resultatet.

Men for å dekke alle behov inneholder RS Nordic-serien også en rekke produkter for utenpåliggende montering av innfellingsprodukter, som blant annet spesielle påveggsprodukter og forhøyningskapper.

– Og har du kastet deg på smarthjembølgen, eller har planer om å gjøre det, så er også RS Nordic tilgjengelig som fargevalg i smarthjemsystemet vårt, ELKO Smart. Alle produktene du kjenner fra før, bare mye smartere, sier Haagensen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave