Norgeshus vokser videre

 
Norgeshus vokser videreBildet: illustrasjon fra Norgeshus 3 Bygg Mester sitt boligfelt Borgen Vest i Ullensaker kommune
I 2021 økte igangsettingen av nye boliger med nesten 12% for Norgeshus. Kjeden klarte også å holde igangsettingen for hytter på nesten samme nivå som rekord- og unntaksåret 2020.

Totalt ble det igangsatt 1176 boliger og hytter, fordelt på 963 boliger og 213 hytter. En solid økning sammenlignet med 863 boliger og 219 hytter i 2020.

I sunn vekst

- Dette er vi meget godt fornøyde med. I tillegg til høy igangsetting har også salget vært meget bra i 2021, og vi ser at vi starter 2022 som en av de boligbyggerkjedene med flest boligannonser ute for salg, sier markedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik i en pressemelding.

- Satsningen på prosjekter i egenregi blant våre forhandlere har også virkelig fått fart på seg. Det at forhandlerne får alt av støttefunksjoner som planarbeid, arkitektur og markedsføring fra hovedkontoret, gjør at flere og flere forhandlere kan ta steget ut på egne prosjekter. Og med økt salg og igangsetting, samt et sterkt forhandlerledd i stadig vekst og utvikling, så er vi en kjede i sunn vekst, og det er der vi ønsker å være, sier Båtvik.

Flere nye forhandlere og ansatte 

I 2021 styrket Norgeshus forhandlerleddet ytterligere med hele 16 nye forhandlere. Med sine nå rundt 130 forhandlere har det vært en klar medvirkende årsak til veksten i antall boliger og et stabilt godt hyttemarked for Norgeshuskjeden. For å støtte opp rundt denne økningen, har de det siste året også økt antall ansatte ved sitt hovedkontor på Melhus utenfor Trondheim, og er nå over 80 stk. Her leverer de alle støttefunksjoner forhandlerne har behov for, og med sine 52 ingeniører og arkitekter under samme tak, er hovedkontoret til Norgeshus nå et av regionens største ingeniør- og arkitektkontor. 

LES OGSÅ: Norgeshus og Greenstat inngår samarbeid om grønn strømløsning

Attraktiv arbeidsplass

Det gjør de også til den største arbeidsgiveren i kommunen. En nødvendig årsak sett i sammenheng med økningen i forhandlerleddet skal vi tro Båtvik, som legger til at Norgeshus ønsker å være en attraktiv arbeidsplass og tiltrekke seg de dyktigste folka, både på hovedkontoret og i forhandlerleddet. 
- Det skal bli spennende å se hva tiden vil bringe når vi nå går inn i 2022 - sterkere og større enn noensinne. Vi ser lyst på året som ligger foran oss, avslutter Båtvik.

Om Norgeshus:

Norgeshus er en av landets ledende boligbyggere med om lag 1600 ansatte fordelt på 130 forhandlere rundt omkring i landet. Ved hovedkontoret på Melhus er det i dag 80 ansatte og kan tilby bransjens mest komplette kjedekonsept. På årlig basis bygger Norgeshus om lag 1100 boliger, samt 200 fritidsboliger. I tillegg bygger de også næringsbygg, skoler, barnehager, offentlige bygg og større leilighetskompleks. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave