Norrøna fikk storkjøkkenkontrakt i Stavanger

 
Norrøna fikk storkjøkkenkontrakt i StavangerFornøyde: Fra venstre; Karen Midbøe Mauritzen, prosjektleder anskaffelser SUS2023, Gudrun Windsand Pettersen, daglig leder Norrøna, Kjetil Korvald, Norrønas prosjektleder for SUS2023 og Silje Overøie Lyslo, prosjektleder bygg, SUS2023. (Foto: SUS2023/Ingveig Tveranger).
Helse Stavanger og SUS2023 har tildelt kontrakt for bygging av storkjøkken på det nye universitetssykehuset til Norrøna Storkjøkken i Stavanger. Kontrakten har en verdi på 18,9 millioner kroner.

 - Kontrakten betyr at Norrøna skal levere storkjøkken til kantine- og cafédriften i det nye universitetssykehuset. I tillegg blir det kjøkken på pasientpostene, til sammen 21 stykker. Vi ser frem til å få gode løsninger fra en lokal samarbeidspartner, sier Kari Gro  - Johanson, prosjektdirektør for SUS2023 i en pressemelding.

Norrøna Storkjøkken i Stavanger er en av landets ledende bedrifter og totalleverandører av storkjøkkenutstyr. Selskapet har en over 70 år lang historie og har hovedkontor i Stavanger, med avdelinger og forhandlere over hele landet.

 - For oss er det prestisje å vinne denne kontrakten, og vi ser frem til å gjøre vårt for at de som lager mat på det nye sykehuset skal ha funksjonelle fasiliteter og moderne kjøkkenløsninger. Til slutt er det jo pasienter, ansatte og gjester som får maten servert som skal ha det bra, sier Gudrun Windsand Pettersen, som er daglig leder i Norrøna Storkjøkken.

 - Vi ser frem til å sette oss ned med SUS2023 for å legge gode planer for storkjøkkenene. Våre medarbeidere har god innsikt og lang erfaring i storkjøkkendrift, og sammen med de som har ansvaret på SUS bør vi klare å lage gode løsninger, sier Pettersen.

 - Vi vet at god mat, riktig ernæring og delikat servering er en av nøklene til god helbredelse for de som er inne på sykehuset. Med en så erfaren leverandør som Norrøna på plass har jeg tillit til at vårt kjøkken får gode rammer som sikrer nettopp det, gode og næringsrike måltider til alle på SUS, sier Johanson.

Kontrakten gjelder ikke storkjøkkendriften på Forus som fortsatt skal levere mat til SUS, også når nytt bygg er på plass.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår