Norsk Gjenvinning kjøper Saneringsteknikk

 
Norsk Gjenvinning kjøper SaneringsteknikkØverst fra venstre: Erik Andre Vee og Are Strøm. Nederst fra venstre: Robin Nordkvelde, Jørn Nordkvelde og Svein Hannevold.
Nordic Demolition AS, Norsk Gjenvinnings (NG) divisjon for riving og gjenbruk av bygg, har inngått en avtale om å kjøpe Saneringsteknikk AS for å bygge videre på NG-konsernets satsing på å skape en fullverdig og konkurransedyktig nordisk aktør i rivesegmentet.

Saneringsteknikk AS ble etablert i 2013 og er lokalisert på Berganmoen utenfor Larvik, med kunder både lokalt i Vestfold og Telemark og i Oslo-området. De tilbyr et bredt spekter av rivetjenester fra innvendig riving og sanering til helriving og industririving.

- Gjennom oppkjøpet av Saneringsteknikk får vi tilgang til svært god rivekompetanse, og vi styrker oss vesentlig i Vestfold og Telemark, forteller Are Strøm, divisjonsdirektør for Nordic Demolition i en pressemelding.

Fire sterke varemerker
Etter oppkjøpet består Nordic Demolition av fire sterke varemerker: Saneringsteknikk, Øst-Riv, Norprodukter Miljø og R3. Saneringsteknikk har et godt navn i bransjen og målet er å opprettholde både det interne miljøet og posisjonen selskapet allerede har i markedet. Alle selskapene skal fortsette å rendyrke sine styrker, samtidig som sammenslåingen gir gode synergieffekter for utnyttelse av ressurser og kompetanse på tvers av de fire selskapene.

- Saneringsteknikk vil bringe med seg lang erfaring, høy faglig kompetanse, samt et sterkt varemerke som forbindes med kvalitet. De skal beholde sitt navn og brand, og bidra til at vi til sammen tilbyr alle tjenester innen miljøsanering og rivning med ytterligere fokus på Vestfold og Telemark, forteller Erik André Vee, som er COO i Nordic Demolition.

Ledelse og styre
Robin Nordkvelde, som i dag er daglig leder i Saneringsteknikk, vil fortsette som daglig leder også etter oppkjøpet.

- Grunnen til at vi valgte Nordic Demolition og NG-konsernet er muligheten for våre ansatte til å bli en del av noe større og med en sterk og tydelig posisjon i markedet. Vi mener at dette vil skape muligheter til å utnytte ressurser, samt å tilby våre kunder hele spekteret av rivetjenester. Dette er noe vi har sett frem til lenge, så nå gleder vi oss til å sette i gang, forteller Robin Nordkvelde, daglig leder i Saneringsteknikk.

Saneringsteknikk vil bli inkludert inn i holdingselskapet Nordic Demolition, som samler rive-selskapene i konsernet, og hvor Are Strøm er divisjonsdirektør og styreleder. Transaksjonen gjennomføres formelt 1. oktober 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår