Norsk satsning på profilbetong i Sverige

 
Norsk satsning på profilbetong i SverigeIllustrasjonsbilde
NCC er i Norge bransjeledende på profilbetong – glidestøp av betongrekkverk, banketter og betongkantstein. Nå henter svenskene inn norsk kompetanse i forbindelse med lanseringen av teknikken glidestøp tilpasset formål på og langs vei.

- Dette var en viktig jobb for NCC Profilbetong og et gjennombrudd i det svenske markedet. Vi håper med dette oppdraget å få vist frem hvor godt profilbetong fungerer. Både hvor raskt vi kan få på plass betongrekkverket, kvaliteten og holdbarheten, sier leder for Profilbetong i NCC, Joakim Aas Johannesen.

Arbeidet på Hjärtholmsvägen på Risholmen utenfor Gøteborg ble gjennomført i uke 50 og avtalen med Göteborgs Hamn AB innebærer også en opsjon på ytterligere 2 000 meter. Plasstøpt betongrekkverk i glidestøp har tidligere blitt prøvd ut i Sverige, men har de siste 10 årene vært helt borte fra markedet.

- Vi er markedsledende i Norge og ønsker nå å gå inn i Sverige med full tyngde. Denne jobben vil derfor være et viktig utstillingsvindu for oss, sier Joakim Aas Johannesen.

Rekkverket som skal settes opp ned mot havneområdet på Risholmen har kraftige dimensjoner med en høyde på 90 cm og bredde nederst på 60 – 70 cm. Rekkverket skal sikre området der tungtransport kjører og lede trafikken på området.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår