NRF digitaliserer rørbransjen

 
NRF digitaliserer rørbransjenBILDET: Både NRF Databasen og den synkroniserte appen er kraftig oppdatert og presenteres under VVS Dagene, forteller daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening. Her sammen med teknisk sjef Morten Svensen og databaseoperatør Iren Bjerklund i NRF.
- Vi presenterer rørbransjens nye og automatiserte løsninger under VVS Dagene 19. – 21. Oktober 2016. Med dette tar vi skrittet fullt ut for å digitalisere rørbransjen. Velkommen til stand D 06-30 for å se og teste mulighetene NRF Databasen gir både for leverandører og rørleggere, sier Røising.

På standen til NRF står naturlig nok NRF Databasen i fokus. Den kommer i ny drakt med mange nye funksjoner. Dette er nå et enda bedre verktøy for rørleggerbedriftene, spesielt fagfolkene ute i felt vil oppleve høyere brukervennlighet og nye muligheter for dokumentering av jobben.

Høy nytteverdi
NRF Databasen, med sine rundt 210.000 aktive produkter, er tilpasset egenskaper og egenskapssøk basert på de internasjonale egenskapsmodellene ETIM og IFD. I tillegg kan man elektronisk samkjøre data om kjøp man gjør hos grossist.

Bransjens egen database
NRF Databasen har vært dominerende gjennom en årrekke, lanseringen av appen har forsterket dette. I dag er det godt over 8.000 unike brukere av NRF Databasen, og appen følger på med vel 2.500 unike brukere pr. måned. Veksten øker jevnt og godt, bransjens egen varedatabase er populær, understreker Røising.

For proffene
- Vi har lagt ned mye arbeid i oppdateringen for å gi den norske rørbransjen et moderne og fremtidsrettet verktøy. Vi tilbyr bransjetilpassede løsninger, en solid database og app som hjelper proffene til å gjøre både en god jobb og dokumentere dette overfor kundene, opplyser Røising.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår