Ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge

 
Ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge
Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Tjøsvold kommer med omfattende erfaring fra en rekke lederstillinger innen vei- og entreprenørmarkedet.

I august i år kom Kalle Josefsson inn som midlertidig leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge. Etter en grundig rekrutteringsprosess er det nå klart at Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, med oppstart 14. november.

- Vi er glade for at Ingrid har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Med hennes lange og brede ledererfaring er jeg sikker på at hun vil være en svært viktig bidragsyter i å styrke selskapet og vår posisjon i det norske markedet, sier Heikki Vuorenmaa, konserndirektør for asfalt i Lemminkäinen Group.

Tjøsvold kommer fra stillingen som administrerende direktør for RenoNorden Norge. Før dette var hun direktør for Business Support i Mesta, med blant annet ansvar for HR, IT, kvalitet, innkjøp, kommunikasjon og Mestas virksomhet i Sverige. Tjøsvold var også leder for Mesta Drift AS i perioden 2006 til 2011, og har også hatt omfattende lederansvar i selskaper som Rieber og Søn ASA og Hansa Borg Bryggerier AS.

- Jeg gleder meg til å bli leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge, og ser fram til å ta tak i oppgavene som venter. Ikke minst ser jeg fram til å bli kjent med selskapet og alle som jobber i Lemminkäinen Norge. Jeg ser et stort potensiale i å styrke vår posisjon i et krevende, men voksende marked, sier Tjøsvold.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår