Ny Country Manager hos Armacell

 
Ny Country Manager hos ArmacellBildet: Janne Storflor
Armacell har ansatt Janne Storflor som ny Country Manager for Norge.

Janne Storflor (42) har lang erfaring fra industrien og har studerte kjemi ved Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST som i dag en del av NTNU) i Trondheim. Hun ble uteksaminert med en B.Sc. grad og har jobbet i flere år som kjemiingeniør før hun gikk over til salg.

Før hun begynte hos Armacell har hun jobbet i 15 år som salgsansvarlig i AGA. AGA er nå en del av Linde-gruppen, som er et globalt ledende industrigass- og ingeniørselskap.

- Janne vil ta over ansvaret for å administrere våre kundeforhold i Norge. Hun har lang erfaring med kontrakter, forhandlinger og prosjektledelse og vil være tilgjengelig med å gi råd og bistå våre kunder i Norge med umiddelbar virkning, sier Håkan Smedbro som er salgssjef i Armacell Nordic og glad for det nye tilskuddet i det Nordiske teamet.  
- Janne vil gi våre forretningspartnere den vanlige høye servicekvaliteten, mener han.

Om Armacell:
Armacell er oppfinnerne av fleksibelt cellegummi til isolering av teknisk utstyr og en ledende leverandør av tekniske cellegummi- og skummaterialer. Med mer enn 3.000 ansatte og 23 produksjonsanlegg i 15 land, driver selskapet to hovedbedrifter, Advanced Insulation og Engineered Foams. Armacell fokuserer på isolasjonsmaterialer for teknisk utstyr, høyytelsescellegummi for høyteknologiske og lette applikasjoner og neste generasjons aerogelisoleringsteknologi. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår