Ny daglig leder i Geonor

 
Ny daglig leder i GeonorFrode N. Eriksen. Foto: Nanna Wessel
Fra 1. juni er Frode N. Eriksen daglig leder i Geonor. – Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapets virksomhet i Norge, så vel som internasjonalt, sier han.

Eriksen er utdannet geolog fra Universitet i Oslo. Frem til 2020 ledet han en suksessfull bedrift innen utvikling av seismikkutstyr, P-Cable 3D Seismic AS, gjennom mer enn ti år. Nå kommer han fra stillingen som salgssjef hos Unger Fabrikker AS i Fredrikstad, Nord-Europas største produsent av tørre surfaktanter til bruk i hygieneartikler, renhold og industriprodukter.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven å utvikle Geonors virksomhet i Norge, så vel som internasjonalt. Selskapet har dyktige medarbeidere og et betydelig potensial i et marked som er høyst internasjonalt og stadig voksende. Ambisjonen er å styrke og bygge videre på posisjonen som  en ledende aktør på nisjeløsninger i sine segmenter, sier Eriksen.

Eriksen startet i stillingen 1. juni. Blant oppdragene det er kjent med at Geonor jobber med, er Fornebubanen, Ny Vannforsyning til Oslo (NVO) og det nye Stamnett-prosjektet.

Trer til side etter 30 år: – Gledelig at det er en geofaglig person som tar over roret
Siden etableringen i 1957 har det bærumsbaserte selskapet Geonor vært en pioner innen utviklingen av geotekniske, hydrogeologiske og meteorologiske instrumenter og overvåkingssystemer. Selskapet kan vise til en solid omsetningsvekst de siste årene, hvorav  omtrent 30 prosent av omsetningen er eksportbasert.

– Dette er et naturlig og godt steg for selskapet. Eriksen har de riktige forutsetningene for å kunne videreutvikle virksomheten og bygge på den allerede etablerte posisjonen. Det er også gledelig å se at det er en geofaglig person som tar over roret, sier Øyvind Klevar, avtroppende daglig leder i selskapet, som vil fortsette i styret hos Geonor.

Klevar startet som daglig leder i Geonor i 1993, før han kjøpte samtlige av aksjene i bedriften fire år senere. Høsten 2021 ble selskapet solgt videre til det svenske børsnoterte teknologikonsernet Lagercrantz Group. Virksomheten har i dag åtte ansatte og har hovedkontor i Bærum.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave