Ny direktør i Forsvarsbygg

 
Ny direktør i ForsvarsbyggThorbjørn Thoresen. Foto: Annichen Piene/Forsvarsbygg
Måndag 15. august hadde Thorbjørn Thoresen fyrste dag på jobb som ny direktør i Forsvarsbygg.

Thoresen kjem frå Oslo Sporveier, der han har hatt forskjellige leiarrollar de siste 14 åra, sist som programdirektør for Oslo kommunes nye trikkeprogram, Oslo Trikk. Han har også bakgrunn frå Forsvarets tele- og datateneste, Dnb og Axiti. Organisasjonsutvikling, omstilling og forbetringsarbeid har vore kjerneoppgåver heile karrieren.

– Eg tek over ei veldriven og kompetent verksemd med solide leiarar og dyktige tilsette. Men som i alle andre store verksemder, er det alltid noko som kan gjerast betre, seier Thoresen.

Effektivitetsgenet som pregar personlegdomen hans kjem godt med i den nye jobben. Oppdraget frå Forsvarsdepartementet er klart: Forsvarsbygg skal forbetre arbeidsprosessar og leveransar - og effektivisere organisasjonen.

– Det er ei tydeleg forventning frå departementet til alle etatane i sektoren; Forsvaret skal moderniserast og styrkast, og då må me klare å frigjere ressursar for å få det til. Innstillinga mi er at me skal byggje opp organisasjonen rundt dei som har skoa på i Forsvarsbygg, og sørge for at dei alltid har ein optimal verktøykasse med seg i sitt daglege virke.

Thorbjørn Thoresen er 54 år gammal, busett i Moss og utdanna jurist frå Universitetet i Oslo.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår