Ny fagsjef kommunikasjon i Norsk Eiendom

 
Ny fagsjef kommunikasjon i Norsk Eiendom
Bransjeforeningen har ansatt Marianne Mork Andersen, som kommer fra stillingen som kommunikasjonsleder for Visit Norway i Innovasjon Norge.

– Jeg ser frem til å løfte frem arbeidet Norsk Eiendom gjør for bærekraftig omstilling, sier hun. 

I Innovasjon Norge har hun tidligere også hatt ansvar for kommunikasjonsarbeid  knyttet til lokalmat, landbruk, teknologi og bioøkonomi. 

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og gjøre hverdagen enklere for medlemsbedriftene våre. Da er det avgjørende med synlighet. Vi er derfor utrolig glad for å få med Marianne på laget, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl. 

– Jeg gleder meg til å bli kjent med eiendomsaktører i hele landet, som bygger gode rammer for stedene vi jobber, lever og bor. Å få spre kunnskap om den innsatsen de gjør ut til samfunnet skal bli både meningsfullt og spennende, sier Mork Andersen. 

Den nye fagsjefen har mye journalistikk- og kommunikasjonserfaring, som blant annet sjefredaktør i Magasinet Treindustrien og nettredaktør for Bioforsk. 

– Vi har jobbet systematisk med å øke synligheten vår for å spre kunnskap om veiledere vi lager, regler vi ønsker endret og ikke minst heve omdømmet til bransjen som helhet. Marianne vil få en avgjørende rolle i dette arbeidet, understreker Tellevik Dahl.

Mork Andersen begynner i stillingen 17. januar 2022 og tar over for Naomi Ichihara Røkkum som blir CEO i Construction City Cluster. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår