Ny generasjon Armaflex Ultima

 
Ny generasjon Armaflex UltimaArmaflex Ultima er den første fleksible cellegummien med ekstremt lav røykutvikling som gir økt personsikkerhet ved brann (illustrasjon: Armacell)
Armacell lanerer ny generasjon Armaflex Ultima med lav røykutvikling, noe som gir bedre passiv brannsikring og personsikkerhet.

• Ny sikkerhetsstandard innen teknisk isolering
• Komplett sortiment av cellegummiprodukter med lav røykutvikling (nå med euroklasse B/BL -s1,d0)
• Armaflex Ultima systemet¬ oppfyller kravene til bærekraftig bygging

Med den nye generasjonen Armaflex Ultima har Armacell klart å utvikle en ny sikkerhetsstandard innen teknisk isolering. Denne helt nye cellegummien gir en helt uovertruffen sikkerhet i en brann. Den er basert på den patenterte Armaprene-teknologien og er verdens første fleksible cellegummiisolering med brannklasse B/BL-s1,d0, skriver Armacell i en pressemelding.

Nå har markedslederen igjen forbedret resepten sin, og utvider Armaflex Ultima-sortimentet med en B-s1,d0 isolasjonsplate samt slanger og plater med en isolasjonstykkelse på 32 mm. I tillegg har man utviklet spesialtilpasset lim, som sikrer en god montasje. I det nye tilbehøret tilbys også for første gang en løsemiddelfri rensevæske, slik at man sammen med det løsemiddelfrie limet kan oppfylle de stadig strengere kravene innen bærekraftig bygging.

Med den nye patenterte Armaprene-teknologien har Armacell for første gang lykkes i å løse målkonflikten mellom høy flammemotstand og minimal røykutvikling. Som markedets første cellegummiprodukt får Armaflex Ultima brannklassen B/BL-s1,d0. I sammenligning med en standard cellegummi, avgir denne flammehemmende cellegummien 10 ganger mindre røyk og gir dermed mye større sikkerhet i en brann. For isolering av rørledninger med utvendig diameter større enn Ø89 mm, tilbyr Armacell såkalte «åpne slanger» som er ferdig snittede slanger med brannklasse BL-s1,d0. Disse monteres som plater og kan brukes på en største rørdiameter lik Ø300mm inkl. isoleringstykkelsen. I tillegg leveres nå også slanger og plater med en isoleringstykkelse på 32 mm.

I systemet finnes en isolert kjøleklammer, i samme type som den kjente Armafix røropplagringen. Denne leveres nå med opplagringssegmenter produsert av resirkulert PET-skum fra flasker. Til montasje av Armaflex Ultima er det utviklet ett lim som er spesielt tilpasset den nye cellegummikvaliteten. I tillegg til de klassiske limtypene Armaflex Ultima 700 for et vidt temperatur-område og det dryppfrie gel-limet Armaflex Ultima RS850, er Armacell den første produsent av cellegummiisolasjon som tilbyr et løsemiddelfritt produkt. Limet Armaflex Ultima SF990 oppfyller de økte kravene inne grønne bygg innen miljø- og helsevennlighet, og fikk nylig karakteristikken «svært godt egnet» (førsteprioritet i henhold til ECO-BKP) i det sveitsiske Minergie-økobedømningssystemet.
En nyhet i tilbehørssortimentet er et løsemiddelfri rensevæske Armaflex SF Cleaner som kan rengjøre tilsmussede overflater på tekniske installasjoner og isoleringens overflate. Dermed er man sikret at limet fester perfekt. For målrettet og økonomisk dosering kommer rensevæsken i en praktisk sprayflaske.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår