NY Hilti PD-CS avstandsmåler

 
NY Hilti PD-CS avstandsmålerHilti PD CS avstandsmåler
Målinger er viktige data. Når de er riktige, fungerer alt. Uklare målinger kan imidlertid føre til feilfortolkning og bortkastet tid. Hilti PD-CS gir en enkel løsning ved å gjøre det enkelt å ta opp nøyaktige lasermålinger, tegne dem direkte på et bilde og lagre dem for å dele senere. Alt dette kan du gjøre fra en håndholdt enhet.

Laser? Check. Kamera? Check. Action!
Entreprenører for alle typer byggearbeid står overfor økende press for å levere til tidsfrister arbeid som konsekvent må gjøres i henhold til spesifikasjoner. Som et resultat blir papir i stadig større grad erstattet av mer sofistikert prosjektstyringsprogramvare. Papir kan gå tapt, og konteksten til noe som er trukket for hånd, kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker. Håndskrevne skisser kan vise seg å være vanskelige når de brukes som en registrering. Det er derfor ikke overraskende at smarttelefonbilder har blitt et slikt nyttig verktøy. Det er alltid en enhet innen rekkevidde, og resultatene er enkle å dele. PD-CS bygger på denne løsningen ved å legge til en integrert laserintervallmåler til et verktøy på størrelse med en smarttelefon.

Ta bilde, koble sammen, dele
PD-CS er tidsbesparende med intuitive guider og geometriske beregninger, som er bygget rett inn i programvaren og er lett synlig på den store smarttelefon-lignende berøringsskjermen. Dette gjør at du slipper å gjette deg frem. Hvorfor bare stole på tall når et bilde forteller mer enn tusen ord? Nøyaktige lasermålinger kan nå legges direkte til et bilde ved hjelp av "tegn på bilde" -funksjonen. Bare pek, skyt og merk dimensjoner direkte på bildet. Dette gjør målingene mer illustrative og derved enklere og forså. Ved å gjøre det enkelt å dokumentere hvor og hva som måles, forenkler PD-CS også rapporteringsproblemer, planlegging av materielle bestillinger eller samarbeid mellom partnere. Prosjektdata kan lagres i en enkel PDF-rapport og overføres fra PD-CS via Dropbox, USB eller Bluetooth. Bilder som inneholder målinger, kan også eksporteres som JPG-filer. Alt dette gjør det enkelt å generere et digitalt dokument, som sikrer nøyaktige estimater for å vinne budrunder, at arbeidet er fullført i henhold til spesifikasjonene, og at riktig mengde materialer er kjøpt.

Holder deg på målet
Et digitalkamera og en laser samarbeider på mer enn en måte. Takket være PD-CSs kameramålingsfunksjon er det enkelt å treffe lasermålet både innendørs og utendørs, under alle lysforhold og ved lange avstander. Å arbeide med laserenheter ute kan være vanskelig. Den røde strålen forsvinner i sterkt lys, og det er her kameraets målassistentmodus kommer til assistanse. Når den er aktivert, vises et klart synlig rødt kryss på skjermen. Utover 5 meter justerer kryss strekene seg med laserpunktsposisjonen og viser tydelig plasseringen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår