Ny leder for NSI Norsk Stanseindustri AS

 
Ny leder for NSI Norsk Stanseindustri ASFrode Bergheim
Frode Bergheim (53) tiltrer som ny leder av NSI fra medio juni, hvor han avløser Erling Edvardsen.

Frode Bergheim har bl.a. bakgrunn som maskinleverandør til grafisk industri, teknisk leverandør til VVS bransjen og som leder i maskinutleie bransjen. Han vil i tillegg til den daglige drift og ledelse også bidra aktivt med salg av Norsk Stanseindustri sine produkter og tjenester.

- Erling går over til ny bransje og vi takker for god innsats hos oss og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, skriver Norsk Stanseindustri (NSI) i en pressemelding.

Om NSI:

Siden 1990 har NSI vokst til å bli en av Norges største produsenter av produkter laget av metallplater. Bedriftens egne produkter består bl.a. av AluLine bilinnredninger, VVS skap tilpasset ulike prosjekter og postkassesystemer for borettslag etc.

I tillegg leverer NSI leieproduksjon og utfører alt av design og konstruksjon, utvikling, prototyper og produksjon i små og store serier: Laserskjæring, Stansing, Robot-knekking, Sveising/Robot-sveising, Montering etc.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår