Ny partner i Resirqel

 
Ny partner i Resirqel
Ombruksmarkedet er i vekst og Resirqel har den siste tiden styrket staben for ombrukskartlegging. Nå utvider selskapet partnergruppen med Lene Westeng.

- Lene er, som resten av oss i Resirqel, drevet av et ønske om å endre byggebransjen. På relativt kort tid har hun blitt en organisatorisk og kreativ hjørnestein i bedriften, og en kollega vi setter veldig stor pris på. Lene er viktig for å utvikle Resirqel videre, og det er naturlig at hun nå blir partner i selskapet, sier Lasse Kilvær, daglig leder i Resirqel.

Lene Westeng er utdannet arkitekt med bachelor fra Manchester School of Architecture og master ved NTNU i Trondheim. Hun har blant annet erfaring fra C.F. Møller Arkitekter, Topic Arkitekter og Tind Arkitektur. Westeng er en systematiker og estetiker og liker å følge prosjekter fra idé til ferdig produkt eller implementering.

- Jeg er først og fremst takknemlig for at Resirqel valgte å satse på meg da jeg ble ansatt i 2020. Det at jeg nå blir partner, er en tillitserklæring jeg verdsetter høyt. Jeg ser frem til å være med å utvikle selskapet videre og bidra med min kompetanse for at vi skal nå selskapets mål, sier Westeng.

Westeng har siden 2020 jobbet med ombrukskartlegginger, bidratt i arbeid med veiledere og nye forskrifter, og vært prosjektleder for et ENOVA-støttet prosjekt for Bærum kommune. Denne uken begynner hun og andre fra Resirqel et kartleggings- og rådgivningsoppdrag for Skanska i Bergen.

- Det er veldig inspirerende å jobbe i Resirqel. Vi har blitt en god gjeng som alle brenner for ombruk og sirkulær bygging. Jeg ser veldig positivt på fremtiden, og tror på at vi kan bidra mye i omstillingen av byggebransjen, avslutter Westeng.

Den siste tiden har Resirqels rådgiveroppdrag vokst kraftig. Selskapet har i den siste tiden ansatt flere nye fagfolk, spesielt rådgivere og ombrukskartleggere. De nye medarbeiderne har med seg erfaring og kunnskap som gjør selskapet bedre egnet til å utføre aktuelle oppdrag, og som samtidig utvider selskapets totale kompetanse.

Om Resirqel:
Resirqel er en ledende aktør innen ombruk i bygg- og eiendomsbransjen. Selskapet bidrar til å redusere klimagassutslipp gjennom målbare tiltak for sirkulær ressursutnyttelse. Resirqel innehar tverrfaglig ekspertise innen byggfag, arkitektur, landskap og prosjektledelse og selskapets kompetanse er basert på lang erfaring med forskning, registrering og systematisk utvikling.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave