Ny «Power Woman» i Prop Tech bransjen

 
Ny «Power Woman» i Prop Tech bransjen
Nytilsatt salg- og markedssjef Line Schrøder (39) i BLDNG.ai as skal sammen med dyktige medarbeidere bidra til å løfte selskapet til nye høyder.

– Som foretrukket partner for monitorering og digitalisering av næringseiendommer, skal vi øke verdiskapningen for byggeiere slik at de raskt kan oppnå økonomisk gevinst – og ikke minst være en del av det grønne skiftet.

Vil doble omsetningen
Smarte Bygg ble etablert under Telenor i 2018, og ble i april 2021 skilt ut som BLDNG.ai, heleid av Telenor Group. Det første halvåret oppnådde det en omsetning på 10 millioner kroner. Som et oppstart- og heleid datterselskap til Telenor Group, forventer selskapet å doble omsetningen inneværende år.

– Min oppgave er å få merkevaren BLDNG.ai bedre kjent i markedet slik at bygge- og leiebransjen ser på oss som sin foretrukne partner. Med våre tidsriktige systemer er det mulig å effektivisere drift av bygg, redusere energikostnader og gjøre bygg grønnere og smartere.

Høy kompetanse
Schrøder har lang erfaring og høy kompetanse innen salg, kommunikasjon, PR, merkevarebygging og personalledelse. Relasjons- og nettverksbygging er noe hun behersker godt, og kan vise til sterke salgsresultater hos tidligere arbeidsgivere. Hun er strukturert, har høy gjennomføringsevne og kapasitet. Nøkkelen til suksess, er å sikte høyt og tørre å satse stort.

Nøyaktig telling og informasjon
– Nøyaktig monitorering og informasjon er viktig for å effektivisere arealutnyttelsen, og bidra til å redusere utslipp som i norske næringsbygg er på 40 til 50 prosent.  Appen «MyBLDNG» er et viktig verktøy for byggeiere og leietakere for å effektivisere hverdagen for de ansatte, sier Schrøder. I appen kan de ansatte enkelt booke møterom og soner, booke parkering, garderobe eller kantine – og alt er integrert med Office365, sømløst og enkelt. Her ser vi besparelser på tid, som gir økt effektivitet og mer fornøyde ansatte.

Ledende Prop Pech selskap
BLDNG.ai sikter mot å bli Norges ledende Prop Tech selskap, og vil redusere ulike utfordringer eiendomsbransjen står overfor. Begrepet Prop Tech står for ny teknologi som skal forbedre, effektivisere og forenkle byggebransjen. – Som et lite oppstartselskap får vi friere tøyler til å gjennomføre våre strategier og er mindre bundet av formaliteter. Sammen med dyktige og motiverte medarbeidere skal vi fortsette å styrke vår markedsposisjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave