Ny skinne forenkler EMC skjerming

 
Ny skinne forenkler EMC skjermingRittals kombinerte skinne for EMC-kontakt av kabler og strekkavlastning sparer tid og sikrer den elektriske installasjonen.
Stadig mer elektronikk i produkter øker behovet for at installasjoner utføres i henhold til retningslinjer som gjeler for EMC, elektromagnetisk kompabilitet.

Ellers kan støy slå ut viktige funksjoner. Rittal kommer nå med en skinne som forenkler både for kabelinstallasjonen og EMC skjermingen i automasjonskapet.

– Når det kreves EMC-godkjent installasjon må den skjermede kabelen sikres slik at elektromagnetiske bølger utenfor ikke kan trenge inn i automasjonskapet. Vår skinne for EMC kontakt av kabler løser funksjonen. Samtidig gir den strekkavlastning til kabelen for å minimere mekanisk stress, sier Bjørn-Terje Flidh, Systemselger strømfordeling og industri hos Rittal.

Å sikre installasjonen ved innføring av kabler med ulik diameter i ett skap er ikke lett. Rittals nye kombinerte skinne er derfor tidsbesparende. Den gir mulighet for fleksibel plassering av kabelklemmer og gir høy pakketetthet. Skinnen gir mulighet for enkel montering av en EMC-skjermklemme. Ved montering presses EMC skjermingsbraketten ganske enkelt mot kabelskjermen og deretter hektes den inn på skinnen. Diameter endringer utjevnes fullstendig ved hjelp av en fjær.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår