Ny sparkelmasse møter vårens interiørtrend

 
Ny sparkelmasse møter vårens interiørtrendEn ny sparkelmasse fra Dana Lim gir muligheten for å møte ønsket om det mer rustikke og varme uttrykket i hjemmet.
En ny farget sparkelmasse byr på nye muligheter til å få riktige farger og et rustikt uttrykk i hjemmet. Å få den varme og rustikke følelsen inn i hjemmet er en av de store trendene som har stormet frem de seneste årene – og ifølge livstilseksperter har den kommet for å bli.

(Kilde: Dana Lim)

2018 er året vi legger den minimalistiske skandinaviske interiørtrenden bak oss og sier velkommen til et hav av farger, enten de er lyse eller mørke. Ifølge eiendomsutvikler Bonum* er den nyeste interiørtrenden omringet av varme, jordiske og nøytrale farger. Nordmenn har blitt tøffere og 2019 er året hvor folket vil eksperimentere enda mer med farger i hjemmet.

En ny sparkelmasse fra Dana Lim gir muligheten for å møte ønsket om det mer rustikke og varme uttrykket i hjemmet, og med Rustikk 636 moteriktige farger kan man skape en god atmosfære i hjemmets mange rom.

Rustikk struktur på veggene

Den nye sparkelmassen gir veggene en rustikk struktur, enten man ønsker et finere eller grovere mønster som avhenger hvordan produktet påføres veggen, samtidig som man får påført en farge. Det forteller Rune Ludvigsen, Country Manager i Dana Lim Norge som er Nordens førende produsent av lim, sparkel og fugemasse.

- Rustikk 636 er en helt ny produkttype på det norske markedet. De seks forskjellige fargene passer den nordiske innredningsstilen og man kan enkelt forandre en kjedelig vegg til et kunstverk som gir rommet et helt nytt uttrykk, sier han i en pressemelding fra Dana Lim.

Gode arbeidsegenskaper

Rustikk 636 er en ferdigblandet sparkelmasse med tilsatt farge som kan brukes som dekorativ veggbehandling innendørs. Den spesielle sammensetningen i sparkelen bidrar til et ekstra fargespill i det ferdige resultatet som forsterker det rustikke utseende. Fargene på veggen skifter etter belysning og hvordan man legger på sparkelmassen. På den måten kan man skape unike uttrykk på veggen uten å anstrenge seg alt for mye. Rune Ludvigsen forklarer:

- Dana Lim har tatt utgangspunkt i eksisterende produkter på markedet, og derfor er Rustikk 636 av høyeste kvalitet. Den er enkel å påføre og å slipe. Produktet kan brukes som et alternativ til tradisjonell maling, og kan brukes av både profesjonelle samt gjør-det-selv folket.

Rustikk 636 fås i seks moteriktige farger som møter vårens interiørtrend.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave