Ny VAC Drive-teknologi treffer spikeren på hodet

 
Ny VAC Drive-teknologi treffer spikeren på hodet
AEG Powertools har gleden av å presentere de nye B16N18 og B18N18 børsteløse 18V spikerpistolene. Dette er en revolusjonerende duo med avansert ny teknologi i markedet for batteridrevne spikerpistoler.

De kraftige spikerpistolene er de beste i klassen når det gjelder kraft og ergonomi og er designet for å gjøre det mulig for brukere å arbeide raskere, mer effektivt og med bedre komfort.

Både B16N18 og B18N18 benytter VAC Drive-teknologi, et revolusjonerende system som har spart opptil 20 % vekt fra sylinderen og fjerner behovet for kompressorer, store luftslanger og gasspatroner. I stedet skaper VAC Drive-teknologien et fravær av luft med et etterfølgende økt maksimalt trykk, før hver spiker skytes inn.

Profesjonelle håndverkere vil bli overrasket over hvor lette og enkle de nye spikerpistolene er å bruke sammenlignet med andre produkter på markedet. Tidligere brukte trådløse spikerpistoler trykkluft for å presse stempelet, og var laget av svært bestandige materialer. Verktøyene oppleves derfor som tunge og upraktiske.

Sånn er det ikke lenger.

Både B16N18 Finish Nailer og B18N18 Brad Nailer tilbyr en svært god ergonomi. De har et chassis i magnesium for å lette belastningen ytterligere, et LED-lys som gjør det enkelt å se selv på trange eller mørke områder, og et beltefeste.

Begge er drevet av batteriplattformen Pro18v og har børsteløse motorer som henholdsvis kan yte over 1500 og 1400 spiker pr. opplading. Dette gjør det mulig få jobben gjort med maksimal effektivitet, og reduserer nedetid.

Verktøy kreves ikke for å justere dybde eller kraft, og det er enkel tilgang for å løse spikerstopp ved behov.

Alle versjoner av AEG Spikerspistoler leveres komplett med formstøpt koffert for å sikre at verktøyet ikke blir skadet på en travel arbeidsplass.

Kort fortalt tilbyr både B16N18 og B18N18 en utrolig lett og kompakt ergonomisk design som er egnet for utfordrende jobber på trange steder. B16N18 gir større kraft og driftstid, samtidig som den har fordelen av trådløs mobilitet.

Det er denne vinnende kombinasjon av kraft og konstruksjon som gjør B16N18 og B18N18 til to av de mest nyttige verktøyene i dagens marked.

"Vi i AEG har alltid som mål å levere fremragende profesjonelt verktøy som skal hjelpe håndverkeren med å jobbe mer effektivt på arbeidsplassen", sier Christophe Von Vopelius, Product Manager.

"Både B16N18 og B18N18 tilbyr brukerne spikerpistoler med eksepsjonell ergonomi og kraft, selv i utfordrende situasjoner. De er en viktig del av en håndverkers verktøykasse fordi de er lettere og enklere å holde, uten at de mister noe av den kraften som man forventer av våre verktøy"

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår