Nybygg til 2500 NTNU-studenter

 
Nybygg til 2500 NTNU-studenterBildet: Nybygget består av kontorer, laboratorier og undervisningslokaler, og skal huse avdelingene for matteknologi (AMMT), for informatikk og e-læring (AiTEL), for teknologi (AFT) samt høgskoleadministrasjonen (HA).
Det er klart for åpning av et nytt NTNU-bygg i Trondheim til 2500 studenter og 350 ansatte.

- Vi er stolte over å kunne overlevere flotte og moderne lokaler. Dette er et stort byggeprosjekt både for Trondheim og for oss, sier Harald V. Nikolaisen, administrerende direktør i Statsbygg.

Tirsdag 28. mars blir det offisiell åpning av NTNUs nybygg i Sverres gate 12. Statsbygg har oppført et nytt bygg på 15.000 kvadratmeter og bygget om 1000 kvadratmeter. Lokalene rommer undervisninglokaler, kantine, kontorer og laboratorier.

- Her får studenter og ansatte åpne og fleksible rom som gir mange muligheter for aktiviteter. Det har vært viktig å skape arealeffektive lokaler, sier Nikolaisen.

Prosjektleder Kristin Juul opplyser at Statsbygg har hatt klare miljøambisjoner og har oppnådd høyeste karakter med energimerke A.

- Bygget er energieffektiv med passivhusstandard med varmepumpe fra luft til vann og fjernvarme. Vi har lagt grønne tak med planter for å absorbere regnvann, sier Juul.

Arkitekter er Slyngstad og Aamlid arkiekter fra Ålesund og Totalentreprenør er Betonmast Trøndelag. På åpningen deltar Statsbygg-sjefen Harald Nikolaisen, statssekretær Bjørn Haugstad i Kunnskapsdepartementet og rektor Gunnar Bovim ved NTNU.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår