Nye Multimaster er nå på AMPShare

 
Nye Multimaster er nå på AMPShareBildet: FEIN-antivibrasjonssystem reduserer vibrasjoner og gjør at arbeidet kan kjøre jevnere. Huset er helt frakoblet takket være elastiske dempingselementer.
FEIN lanserer modellene 500, 700 og 700 1.7 av batteridrevne Multimaster med nytt batterifeste for AMPShare 18 V-systemet.

Denne batteriplattformen gir klare fordeler for brukere ettersom kunder av andre partnerselskaper kan bruke eksisterende AMPShare 18 V-batterier med sin FEIN MULTIMASTER 500, 700 og 700 1.7.

FEIN-kunder kan utvide sitt utvalg fra det store utvalget av andre produsenter som kan kjøres med AMPShare-batterier. Dette effektive systemet gir dermed kundene større fleksibilitet, fokus på bærekraft og i tillegg til å spare dem penger.

AMPShare 18 V-batteriene leverer en høy effekt, slik at verktøyene effektivt kan mestre selv tøffe jobber. Dessuten forlenger den såkalte Coolpack 2.0-teknologien batterilevetiden med 135 prosent sammenlignet med batterier uten integrert varmespredning. Elektronisk cellebeskyttelse beskytter også batteriet på en pålitelig måte mot overbelastning, overoppheting og dyp utladning – som alle beskytter brukeren og verktøyet.

Når det gjelder lagring, tar FEIN i bruk et systemkonsept og lanserer de nye trådløse MULTIMASTER-modellene i L-BOXX-systemet. Akkurat som AMPShare-batteriplattformen, er dette systemet enormt populært blant et stort antall produsenter.

Fordelen med L-BOXX-tilnærmingen er at alle koffertene er kompatible med hverandre og kan kombineres eller legges til på mange måter. De klikkes sikkert sammen i løpet av sekunder, og den perfekte passformen betyr at de trygt kan transporteres i Sortimo varebilinnredning. De nye batteridrevne MULTIMASTER 500, 700 og 700 1.7, sammen med L-BOXX, AMPShare batterier og ladere, vil være tilgjengelig for kjøp fra oktober 2022.

Bildet: I bilsektoren er den batteridrevne MULTIMASTER 700 1.7 den ideelle problemløseren; selv for små, krevende og nøyaktige oppgaver.

Bildet: Multimaster 700 er det kraftigste multiverktøyet og leverer rask arbeidsfremdrift for interiørarbeid og renoveringsprosjekter. 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave