Nye partnere i Dyrvik Arkitekter

 
Nye partnere i Dyrvik ArkitekterBak fra venstre: Anders Sølver Ritto, Eli Grønn, Kristin Uleberg Osnes og Tone Rødseth Haugen. Foran fra venstre: Duncan Monaghan, Kjetil Boye Alfarnes, Torgeir Esmann, Hedda Leivestad og Knut Opperud. (Foto: Dyrvik Arkitekter).
Dyrvik Arkitekter as er 20 år og benytter anledningen til å endre eierskap og organisering. Partnergruppen får to nye partnere og syv nye assosierte partnere og eierstrukturen endres.
- Vi er svært glade for å ha fått til denne nye organiseringen, etter en grundig intern prosess. Det har vært viktig for oss å gi alle muligheter til eierskap og medvirkning, og at vi samtidig sikrer at vi er handlekraftige med tydelige roller, sier Geir Dyrvik i en pressemelding.

Eli Grønn og Torgeir Esmann er tatt opp som likeverdige partnere og supplerer Camilla Molden, Fridtjov Bergsgard, Halvor Bergan og Geir Dyrvik. 
Eli og Torgeir har vært med på å bygge opp DAs vellykkede satsing på plan- og byggeoppgaver.
 
 - Jeg gleder meg til å jobbe videre med vår satsing på plan og urbanisme. Vi har så mange flinke arkitekter på kontoret og jeg synes vår styrke er krysningen mellom bygg og plankompetanse, sier Eli Grønn i meldingen.
 
Både Torgeir og Eli har vært sentrale aktører i flere av DAs større og komplekse prosjekter og deres inntreden vil styrke og intensivere denne satsingen.
 
 - Dyrvik har stor variasjon i type oppdrag og mange interessante prosjekter med et sterkt fokus på bærekraft. Jeg ser fram til å jobbe videre med byggeprosjekter og utvikling av kontoret som en del av partnergruppen, sier Torgeir Esmann.
 
De assosierte partnerne er Anders Sølver Ritto, Duncan Monaghan, Hedda Leivestad, Kjetil Boye Alfarnes, Knut Opperud, Kristin Uleberg Osnes og Tone Rødseth Haugen. Alle har spisskompetanse og prosjektledererfaring som gjør oss i stand til å øke vårt sterke fokus på arkitektonisk kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet.
 
 - At disse ni har sagt ja til å bli partnere og assosierte partnere, vil gi oss ytterligere styrke til en offensiv satsing på plan- og byggeoppgaver. De er alle ressurspersoner med høye menneskelige og faglige kvaliteter, og vi gleder oss til fremtiden, avslutter Geir Dyrvik entusiastisk.
 
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår