Nye produktsjefer på plass

 
Nye produktsjefer på plassFra venstre: Kine B. Jonassen og Federica Mudu.
Kine B. Jonassen er ny produktsjef for sement- og herdeplastbaserte belegg, mens Federica Mudu har tatt over ansvaret for flooring. Begge har jobbet seg opp gjennom Mapei-systemet og gleder seg til mer kundekontakt.

- Jeg er glad for å ha fått tilliten som produktsjef og ser frem til å lære mer om kundene våre og deres hverdag. Det er spennende å være med på å skape videre vekst i det nordiske markedet for Mapei, forteller Kine B. Jonassen i en pressemelding fra Mapei.

I april tok hun over som produktsjef for sement- og herdeplastbaserte belegg. Jonassen er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har tidligere jobbet med genforskning ved Rikshospitalet, før hun gikk over til forskning og utvikling av sementbaserte produkter hos Mapei i 2007. De siste åtte årene har hun vært FoU-leder for utviklingen av herdeplastprodukter.

– Mapei har vært flinke til å gi oss ansatte både kompetansepåfyll og tillit. Jeg gjennomførte blant annet et tre måneders lederkurs med fokus på strategi og kommunikasjon før jeg takket ja til rollen som produktsjef, forklarer Jonassen i meldingen.

Nyansatt produktsjef for flooring, Federica Mudu, begynte som trainee i Mapei for snart ti år siden. Hun kom til landet med en italiensk mastergrad og et EU-stipend i lomma. Etter seks måneder som trainee hos Dynal Biotech på Lillestrøm tok hun doktorgrad i naturgassutvinning fra Nordsjøen, på Blinderen.

– Mannen min er fra Stange, og da vi flyttet dit dukket det opp en jobb muligheten hos Mapei. De siste årene har jeg vært leder for kvalitetskontrollen, og nå gleder jeg meg til å komme nærmere kundene våre. Jeg har allerede vært ute og snakket med en del entreprenører for å lære mer om hva som fungerer og hvilke produkter som ikke finnes ennå, forklarer hun i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår