Nye sandwichpanel fra Ruukki

 
Nye sandwichpanel fra Ruukki
Ruukki Construction lanserer et nytt Ruukki® Patina sandwichpanel i juni 2021. Panelet kombinerer energisparing med patinert overflate for å gi fasader et nytt ettertraktet utseende.

Ståloverflatene til sandwichpanelet Ruukki Patina er laget av Cor-Ten® stål som, av flere årsaker, er spesielt populært hos arkitekter.

Sandwichpanelet Ruukki Patina er også et energipanel med en lufttetthet som kan gi besparelser på opptil 20 % av bygningens energikostnader.  Lavere energiforbruk kan også redusere karbonutslippet i løpet av bygningens levetid, og forbedrer bygningens LEED- og BREEAM-klassifisering.

Patina panel stone wool and seams

Patina stone wool

Cor-Ten stål er en av de mest økologiske valgene siden det er ubelagt stål. Ved endt levetid kan stålet resirkuleres helt.

Ruukkis produktutvikling har adressert panelets holdbarhet og bærekraft.  Ruukki har søkt patent på den korrosjonshindrende skjøtedetaljen som er spesielt utviklet for Ruukki Patina sandwichpaneler. Skjøtene mellom panelene er laget på en slik måte at patinaen ikke går helt ut til skjøtene, da dette vil gjøre panelene svakere. Patina panelene har lang levetid, og den brune overflaten får en patina over tid, noe som betyr at overflaten reparerer seg selv hvis små riper, av en eller annen grunn, oppstår i overflaten.

Ruukki Patina

Ruukki Patina er et sandwichpanel, et prefabrikkert veggelement som består av et isolasjonslag mellom to stålplater.  Foruten industri-, nærings- og logistikkbygninger, egner sandwichpanelene seg også for andre bygningstyper.

Sandwichpanelene Ruukki Patina er produsert på Ruukkis fabrikker i Alajärvi i Finland og Oborniki i Polen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår