Nye Thermomurserier fra Jacon

 
Nye Thermomurserier fra JaconThermomur 450 er utviklet for å tilfredsstille strenge isolasjonskrav i det danske markedet.
Jackon lanserer to nye serier, Thermomur 250x og Thermomur 450. Produsenten mener at de kan bidra til å spare plass og energi.

Jackon Thermomur er et grunnmur- og byggesystem i Jackopor (EPS). Lette blokker stables oppå hverandre, armeres og fylles med betong. Byggeprosessen skal dermed være effektiv og forutsigbar, og resultatet er ifølge produsenten en solid og ferdig isolert mur. Med de nye seriene består byggesystemet nå av seks serier med ulike fordeler og bruksområder. Den nye Thermomur250x-serien med plaststeg er en videreutvikling av den originale Thermomur250 med EPS-steg.

I motsetning til sin forgjenger, kan 250x-serien brukes som bærevegg og skillevegg mellom leiligheter, og til garasjevegger med tilbakefylling. Ved å velge Thermomur250x til bærevegger og skillevegger vil man spare verdifull plass i en bolig mener produsenten. Veggen vil likevel møte kravene til lydisolering og brannsikkerhet.

- Med en massiv betongkjerne på 15 cm får Thermomur250x bedre lyddempende egenskaper enn forgjengeren, og dessuten brannklasse REI 60, sier utviklingssjef i Jackon, Eivind Olsen.

Plaststegene gjør blokken mer stabil, og det at det er skrufeste i plaststegene er noe alle som kjenner Thermomursetter pris på, mener han.

Nytt alternativ til lavenergiboliger.

Thermomur450 er utviklet for å tilfredsstille strenge isolasjonskrav i det danske markedet.

 - Med U-verdi på 0,11 vil den også være interessant for norske brukere som er spesielt opptatt av energisparing, mener utviklingssjefen.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave