Nyhetsbrev med nye prosjekter

 
Nyhetsbrev med nye prosjekterIllustrasjonsbilde / Shutterstock
Byggfakta Live databasen, som daglig oppdaterer nye bygg- og anleggsprosjekter i hele Norge, presenterer nå nye byggeprosjekter i nyhetsbrevet til byggfakta.no

– Mange av våre kunder er også lesere av Byggfakta sitt fagblad og nettside. Derfor ser vi det som naturlig å synliggjøre mer av det kundene våre er opptatt av, sier Pål Engeseth, administrerende direktør i Byggfakta Docu AS.

Engeseth forteller videre at Byggfakta fremover også vil benytte nyhetsbrevtjenesten til å fortelle om hvilke større bygge- og anleggsprosjekter som kommer i leserens nærområde.
– Samtidig vil vi gi en god og relevant oversikt over aktiviteten til de største aktørene i markedet, basert på det vi erfaringsmessig vet at kundene og leserne våre er opptatt av, sier Engeseth.

– Vi tror at leserne vil sette pris på å få mer målrettet og individuelt tilpassede nyheter, rett i
e-posten sin, sier Engeseth og oppfordrer samtidig leserne til å gi konstruktive innspill og tilbakemeldinger på den nye tjenesten.

  • Byggfakta Docu AS driver blant annet Byggfakta Live-databasen, som fortløpende oppdateres på bygge- og anleggsprosjekter over hele landet.
  • Byggfakta Docu AS er utgiver av fagbladene Byggfakta og VVS aktuelt, inkludert nettsidene www.byggfakta.no og www.vvsaktuelt.no
  • I tillegg driver selskapet fler andre nettsteder og løsninger knyttet til byggebransjen.

Eksempel på nyhetsbrev:

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår