Nytt byggentreprenørkonsern

 
Nytt byggentreprenørkonsern
Aksjonærene i Rexir Holding AS, Hindenes Unneland & Juvik AS og Entreprenør Magnar Sivertsen AS går sammen om å bygge opp et nytt slagkraftig byggentreprenørkonsern.

Aksjene i Hindenes Unneland & Juvik, samt i Entreprenør Magnar Sivertsen er solgt til morselskapet i det nye konsernet, som har fått navnet Rexir Bygg AS. Hovedkontoret blir på Øvre Ervik.

Jarle Odland (56) til venstre er ansatt som daglig leder og er utdannet ingeniør. Han kommer fra stilling som adm.dir i W. Giertsen Hallsytem AS og har lang erfaring fra ledende stillinger i blant annet Norske Shell, Lemmikainen og Maxbo Proff.

Kåre Reknes (54) til høyre er ansatt som faglig ansvarlig og prosjektsjef, er utdannet dr.ing. fra NTH og har en doktorgrad i betongfaget. Han har lenge jobbet med prosjekt- og produktutvikling Borregaard, Sika Norge og Skanska. Rexir Bygg har dermed kapasitet til å være totalentreprenør i større byggeprosjekter, og har solide bedrifter innen byggmesterfaget og grunn- og betongfaget med seg.

Entreprenør Magnar Sivertsen har spesialisert seg på større grunn- og betongoppdrag. Hindenes Unneland & Juvik er en byggmesterbedrift med røtter tilbake til før 1900-tallet. Selskapet har spesialisert seg blant annet på rehabilitering av boligblokker og forretningsbygg, men utfører også tømmerarbeider på ulike typer nybygg.

Styreleder Jan Olav Jørgensen (midten) er stolt over å kunne være del av dette samarbeidet som vil bli en spennende reise for de deltakende selskapene. - Samarbeidet vil sikre arbeidsplasser i en stadig mer utfordrende bransje, og legger til rette for en videre trygg vekst for allerede godt etablerte selskaper, sier Jørgensen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår