Nytt SmartTouch betjeningspanel fra ABB

 
Nytt SmartTouch betjeningspanel fra ABBBildet: ABB SmartTouch 10" har en 10" IPS-skjerm med 1280*800 oppløsning med en visningsvinkel på 75° i alle retninger.
ABB lanserer nytt SmartTouch betjeningspanel med 10 tommers skjerm, som gir super visualisering og en mengde funksjoner.

 

ABB SmartTouch® med 10 tommers skjerm, gir deg tilgang til å styre både ABB i-bus® KNX, ABB-free@home®, og de fullt integrerte funksjonene til porttelefon ABB-Welcome. Betjeningspanelet passer for både boligapplikasjoner, hoteller og kommersielle bygg.

Super visualisering og en mengde funksjoner

I tillegg til super visualisering ligger det innebygget 450 KNX funksjoner som programmeres etter ønske i DCA app, i ETS programmeringsverktøyet. Her har du mulighet til å skreddersy kontroller og visualisering etter behov. I DCA appen kan du også se forhåndsvisning av skjermbildene du har laget og dermed har du full kontroll før nedlasting. For free@home systemet ligger det innebygget 18 funksjoner.

ABB SmartTouch® 10" lar deg bl.a. slå av/på og dempe lyset, styre persienner og regulere oppvarmingen. Komplette scener, som for eksempel alt lys av/på, kinolys, eller kveldsstemning kan lages etter eget behov slik at du raskt og enkelt kan skape akkurat det miljøet du ønsker.

Økt bekvemmelighet og sikkerhet

Innebygd IP-gateway gjør at det ikke er behov for en ekstra innendørsstasjon for porttelefonsystemet ABB-Welcome. Døranrop kan enkelt mottas via betjeningspanelet eller via matchende app. Man kan også ha bilde fra utekamera, eller utestasjon liggende på forsiden. Og hvis du planlegger å gå ut kan du få tilgang til å se værmeldingen for de kommende 5 dagene, ved å bruke online værdatavisning som skjermsparer.

Bildet: Døranrop kan enkelt mottas via betjeningspanelet eller via matchende app.

Skjermen er av høy kvalitet og kan betjenes intuitivt ved å trykke på skjermen med sveipebevegelser. Skjermen er kapasitiv og er derfor svært nøyaktig ved berøring og gir gode klare bilder.    

Slank og stilig design

ABB SmartTouch® 10" har en 10" IPS-skjerm med 1280*800 oppløsning med en visningsvinkel på 75° i alle retninger. Den bygger kun 14 mm ut fra veggen og er tilgjengelig i 4 sofistikerte farger; rustfritt stål, grafitt, gull og rosegull, med enten svart eller hvitt glass, ABB SmartTouch® 10” vil garantert forbedre ethvert interiørdesign.

Se video om ABB SmartTouch® 10"

Funksjoner og egenskaper:

- 80 feil- og alarmmeldinger
- 30 logikkfunksjoner
- 40 timere
- Tilstedeværelsessimulering (lys går av og på og simulerer tilstedeværelse i bygget, noe som kan holde uvedkommende unna)
- 10 sceneaktuatorer
- 3 objekts RTC 
- Opp til 18 touch-kontroller pr. side
- Svarapparat for porttelefon Welcome M
- 2 typer (sort og hvit) med 4 forskjellige farger på rammene
- 450 funksjoner på 25 sider (timere, logikk, værdata, tempføler, alle typer kontroller, m.m.)
- WIFI
- 1280 x 800 oppløsning
- Inngang for gulvføler
- Fungerer også på ABB-free@home®
- Svarapparat for porttefon Welcome M m/IP gateway for APP tilkobling og teleslynge

Link til produktnytt på web med mer informasjon

Markedsføres av ABB Electrification AS, Fornebu 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave