OBOS Prosjekt trapper opp – ansetter 15 nye

 
OBOS Prosjekt trapper opp – ansetter 15 nye
OBOS Prosjekt ruster seg for vekst og en fremtid med ny teknologi. Et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer trapper nå opp satsingen og ansetter en rekke nye medarbeidere.

Planen er å ha på plass rundt 15 nye ingeniører og andre med fagteknisk bakgrunn i løpet av et års tid.

Det skjer også endringer i ledelsen for å rigge organisasjonen for videre vekst. Nylig ble ledergruppen styrket med tre nye roller:

  • Leder for kunde, tilbud og forretningsutvikling: Glenn Arvesen
  • Leder for kvalitet: Monika Skarphagen
  • Leder for Rehab Oslo: Daniel Moe Blom

– Med disse endringene ønsker vi å kunne bistå enda flere borettslag og sameier med livsløpsforvaltning av eiendommene og prosjekt- og byggeledelse av rehabiliteringsprosjekter. Vi ser en økning i behovet for vedlikehold og rehabilitering, spesielt har fokuset på modernisering, gode uterom og ønsket om å møte klimautfordringene blitt større de siste årene, sier daglig leder Kjell Magne Brobrakken i OBOS Prosjekt.

OBOS er også i fulle gang med å utvikle et nytt digitalt verktøy for å hjelpe borettslag og sameier til å planlegge vedlikehold og bli mer bærekraftige.

– Vi ser et økende behov for å kunne planlegge helhetlig og systematisk over tid, derfor utvikler vi nå dette nye digitale systemet. Målet er at kundene skal kunne holde god oversikt over tilstanden på eiendommen og enkelt kunne lage vedlikeholdsplaner. I løsningen gir vi tips og råd som hjelper boligselskapene til å identifisere og beslutte tiltak som er bærekraftige og kostnadseffektive. Vi vil fortsatt bistå med vår spisskompetanse i byggetekniske vurderinger, og vi tror at kombinasjonen mellom god rådgivning og digitale verktøy vil gi større forutsigbarhet for boligeierne, sier avdelingsleder Glenn Arvesen i OBOS Prosjekt.

Han trekker også fram en forsterket satsing på testing av sensorer og droner for å kunne gjøre gode og kostnadseffektive tilstandsvurderinger under planlegging av rehabilitering.

OBOS Prosjekt er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Fredrikstad, Ålesund, Sandvika og Ski. Selskapet er en del av OBOS-konsernet, og har over 85 års erfaring med rådgivning og prosjektadministrasjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår