Økonom Energi & Industri

 
Økonom Energi & Industri
Søknadsfrist: 10.02.22
Sted: Oslo/Stavanger - Water
Tittel: Økonom

 

Vil du være med og sette fart på grønne omstilling? Ønsker du å være økonomen i teamet som får det hele til å henge sammen? Og har du sterk kommersiell teft som ser mulighetene og kan være rådgiver for våre kunder slik at det tar de smarte valgene? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

 

Økonomi og grønn omstilling
I COWI har vi et stort fokus på grønn omstilling og bærekraft, derfor krever prosjektene vi jobber med ofte nye løsninger og ny teknologi. Vi bistår et bredt spekter av kunder i alle faser, fra tidlig konseptutvikling til detaljprosjektering. Markedet innenfor energi er i sterk vekst og vi har satt oss om ambisjon å ta en større markedsandel. Dette er en unik mulighet til å bli med på en spennende vekstreise der ditt bidrag blir viktig for å definere og realisere strategien. 

 

Du vil delta i tverrfaglige prosjektteam med typiske ansvarsområder: 

  • Økonomisk analyse av ulike typer energiprosjekter
  • Bidra i diskusjoner rundt forretningsmodeller, eierskapsstrukturer og finansieringsmodeller for våre kunder
  • Økonomiske risikovurderinger
  • Verdsettelse av selskap
  • Samarbeide med våre samfunnsøkonomer, LCA rådgivere og miljørådgiver for reduksjon av miljøavtrykk
  • Analyse og systematisering av markedsdata 
  • Interne strategier

 

Arbeidsoppgavene kan tilpasses din kompetanse og interessefelt.
 

VELKOMMEN TIL ENERGI OG INDUSTRI 
Energi og industri består av ca 60 medarbeidere. Vi har satser stor mot oppbygning av et større fagnettverk innenfor kraftnett, vannkraft, elektrifisering, termisk energi, bioenergi, karbonfangst, industribygg og mye mer. Vi har ansatte lokalisert i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand så vi er fleksible med hensyn til arbeidssted.
 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder og for samfunnet. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger på mange ulike fagfelt.


For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere. Du er faglig nysgjerrig, har gode analytiske evner hvor du klarer å ha høyt fokus på de vikti-ge detaljene samtidig som du ser det store bildet. Du trives med ansvar og er initiativrik. 


Det er ønskelig med:

  • Mastergrad i økonomi, flere spesialiseringer er relevante
  • Minimum 3 års relevant erfaring fra økonomiske analyser, gjerne i et rådgiv-ningsselskap
  • God kunnskap i bruk av Excel 

 

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Ingrid G. Klokk på igkl@cowi.com eller på telefon +47 482 78 774.
 

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV snarest mulig og innen 30.01.2022.
 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.
 

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår