Ole-Finn Håndlykken til NCC Building

 
Ole-Finn Håndlykken til NCC Building
Ole-Finn Håndlykken har startet som leder for strategi og utvikling i NCC Building Norge.

-Jeg er svært tilfreds med å få Ole-Finn Håndlykken med i det norske lederteamet. NCC er i en spennende utviklingsfase og Ole-Finns kompetanse vil være svært verdifull for våre kunder og oss, sier Roger Nygård, leder for NCC Building Norge.

Håndlykken er utdannet bygningsingeniør fra Trondheim med tilleggsutdanning i økonomi og har omfattende ledererfaring fra entreprenør, rådgivning og industri. Han har blant annet jobbet 15 år i HENT, hvor han også var en del av den strategiske ledergruppen. Han kommer sist fra stilling som prosjektsjef i Koteng Jenssen AS.

-NCC har en spennende og tydelig strategi som jeg med stor entusiasme ser frem til å være med å gjennomføre, sier Håndlykken.

Ole-Finn Håndlykken startet i NCC 1. april i år.

Om NCC. NCC er et av de ledende bygg- og anleggsselskapene i Norden. Med utgangspunkt i vår ekspertise i å håndtere og lede kompleksiteten i byggeprosesser skaper NCC den positive påvirkningen byggeprosjekter har for kunder og samfunnet. Vår virksomhet inkluderer utvikling av forretningsbygg, gjennomføring av bygg- og infrastrukturprosjekter, asfalt og produksjon av pukk og grus. I 2019 omsatte NCC for ca NOK 55 mrd og hadde 14.500 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår